Szerintetek hány éves korban a legideálisabb szülni?
Figyelt kérdés
Párkapcsolati és gazdasági szempontokat figyelmen kívül hagyva...2012. okt. 18. 19:29
2/25 anonim válasza:
Amikor már jó ideje permanensen vágysz rá.
Párkapcsolati szempontokat hogy hagyhatnék ki? Szerintem a gyerekvágy egy beteljesedett kapcsolat következő lépcsője.
Nekem még sosem volt.
3/25 anonim válasza:
Ideális kor nincs.Mindenkinek más az ideális.Egészségileg?Beteg baba,sajnos bármikor születhet.De,hogy a kérdésre is válaszoljak 25-35 éves kor között.
4/25 anonim válasza:
Genetikailag a 20-30 év között.
5/25 anonim válasza:
a Czeizel szerint is 20-30 között a legideálisabb
6/25 anonim válasza:
Még azt hozzáfűzöm, hogy végignéztem, dédmamától kezdve visszafele, mikor szültek a felmenőim (tehát a II. vh. előttiek), és 33-48 éves korban szülték a gyerekeiket, akár 3-szor szültek, akár 8-szor.
7/25 anonim válasza:
23 évesen született a kislányom
26 évesen most 1 hónapon belül a kisfiam
házasságban élünk, nem vagyunk szegények-gazdagok se olyan közepes :)
boldogok vagyunk !
9/25 anonim válasza:
18-45.....erre nincs "ideális" válasz!
10/25 anonim válasza:
Erre nincs ideális válasz.Akkor amikor a nő késznek érzi rá magát.Én már bevállaltam volna 19 évesen is,az más dolog hogy megvan a magamhoz való eszem és mielőtt belekezdtünk volna a projektbe volt jó munkahelyem,összeházasodtunk stb.21 évesen szerettem volna szülni,de a természet közbeszólt és 1 hónappal a 24. szülinapom előtt született meg a kisfiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!