Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves fiúnak, korban milyen idős lány a legideálisabb?
Figyelt kérdés
15-16-17-18-19? Kérlek indokoljátok, kíváncsi vagyok a véleményekre! Köszönöm!2008. nov. 9. 21:36
1/10 anonim válasza:
Hát ez sokmindentől függ...amúgy kortól nem nagyon!! Ha neked egy 16 éves tetszik akkor vele..ha egy 21 éves s neki is te....az is jó!! Egyáltalán nem mondanám azt h csak fiatalabb...mert ez nem igaz ! :)
2/10 anonim válasza:
Szia!Én 16 éves lány vagyok és az én barátom 17 éves!Szerintem mindenképp legyen nálad fiatalabb,de ne sokkal!A lényeg,hogy légy szerelmes és őszinte a lánnyal!
3/10 anonim válasza:
Szerintem 16-17 éves illene egy 17 éves pasihoz!
18-19 évesen egy csajnak már komolyabb pasira van szüksége!
4/10 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok a barátom 18 s nincs ebben semmi! A szerelem nagyon nem korfüggő...én sem akartam fatalabat s boldogabb vagyok vele mint előtte 23-24 évesekkel!Szóval ahogy érzed..:)
5/10 Srapnel válasza:
Szerintem a 12 még, a 40 meg már nem jó.
6/10 A kérdező kommentje:
=) Köszi a válaszokat! =)
2008. nov. 9. 22:23
7/10 anonim válasza:
szia én 23 vagyok és nekem a 17 éves pasik jönnek be:D
8/10 A kérdező kommentje:
=P Annak örülök ..^^ Járunk?:D Komoolyra fordítva..^^ és miért tetszenek jobban, vagy miért jönnek be inkább a 17 éves pasik?:)
2008. nov. 10. 17:45
9/10 anonim válasza:
a szerelmet nem korban mérik ;)
10/10 anonim válasza:
15-17 de ha o egy ket honappal idoseb nalad es ugy mar 18 az se baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!