Milyen korban a legidealisabb tampont hasznalni?
Szia! Nem fog átütni, az inkább a betétre jellemző. Épp az benne a legjobb, hogy a vért magába szívja és nem lesz minden csupa vér. Én akkor paráztam ezen mindig, amikor még betétet használta.
Kezdőknek én az O.B. Mini-t (rózsaszín) ajánlom, olyan kis aranyos :-) Van benne használati utasítás, azt olvasd el. Ha betartod az ott leírtakat, nem lehet baj. Sok sikert!
Bármikor használhatod, nincs semmihez kötve.
Én emlékszem mekkora megkönnyebbülés volt elsőre a betét után, sokkal kényelmesebb, szárazabb, biztonságosabb érzés (tudom, sablon, de így van. )
Mindenképp minivel kezdj, és max 4 óránként cseréld. Nekem erős vérzéseim voltak nagyon, volt hogy óránként kellett cserélnem, de ezt majd kitapasztalod.
Várd ki a 4 órát, mert ha nem ázik át rendesen, akkor fájdalmat okoz a kihúzása.
Én csak minit használtam, ha kellett sürűbben cseréltem.
Átázni nem fog, főleg, ha kitapasztalod, hogy mennyi időnként kell cserélned. És tehetsz mellé tisztasági betéte, ha megnyugtat.
Bajod nem lehet, ha odafigyelsz a higéniára, moss előtte, utána kezet, és ne cseréld sűrűn , nehogy felsértsen. Éjjelre is használhatod, akkor elég este betenni, és reggel mindjárt kivenni.
Figyelj, a tampon csak elsőre tűnik olyan borzalmasan nehéznek :)
Megjegyzek egy fontos dolgot, sokkal higénikusabb, mint a betét!
És ha elkezded használni, Te is sokkal jobban fogod magad érezni.. arra kell figyelni, hogy max 4 óráig legyen benned, és hogy mindig a lehető leghigénikusabb módon cseréld. Tehát ne akárhol, és ne akármivel.. érted. Ez fontos, mert nagyon könnyen elkaphatsz vmit.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!