Milyen korban a legidealisabb tampont hasznalni?
Szia! Csatlakozok az előttem szólóhoz! Én 14 évesen kezdtem mini ob tampont használni. Olyan 25 éves korom körül egyre több fertőzést kaptam el, egyikből estem a másikba, mire egy szuper nődokihoz eljutottam. Az első kérdése az volt: "Használ tampont vagy tangát? NE TEGYE!"
Ha tampont használsz az kényelmes, nem érzed, nem zavar, nem látszik, viszont a benne lévő vér, akár tetszik, akár nem pang és ez mindenféle baci kedvcelt helye, gyorsabban szaporodhatnak. Én azóta nem használok tampont, visszatértem a betéthez és nem vészes, meg lehet szokni. Én csak alkalomszerűen használok, ha nagyon muszály, egy-egy olyan ruha ahol számít, vagy ha menses alatt usziba megyek. Otthon és éjjel csak és kizárólag betét!
Ja ! Amióta visszatértem a beteéthez, azóta csak ritkán van hüvelyi fertőzésem!
Szóval, ha nagyon muszály, akkor használj tampont, de ne mindig, éjszakára meg elég a betét is!
A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!