Ki hány évesen szült először? Mi a legideálisabb?
Figyelt kérdés
Én 24 vagyok.2009. nov. 16. 11:11
1/27 anonim válasza:
23 voltam amikor a kisfiam született.29 amikor az egyik kislányom és 34-et töltöttem amikor a másik kislányom született.Szerintem 30 alatt probléma mentesebb.A legkisebbel cukorbeteg lettem amire azt mondták az orvosok hogy a korom miatt van,és őt már nehezebben szűltem sőt császároztak mert nem tágultam.
2/27 anonim válasza:
Én 20 30 és 33 évesen szültem.A legideálisabb 22-30 év között lenne,de sajna nagyon keveseknek adatik ez meg,hogy pont erre az időre legyen minden oké a szüléshez.
3/27 anonim válasza:
11,22 vagyok.Én is úgy voltam mint az első 11,22-es,az első terhességem és szülésem fiatalon problémamentes volt,a másodikkal már voltak gondok,sajna császároztak is, a harmadikkal is.Minél fiatalabb a szervezet annál alkalmasabb a baba kihordására megszülésére,annál kisebb az esély a problémákra betegségekre.De sajnos nem csak ezen múlik a babatervezés,szerencsés aki pontosan tud időzíteni.Egy biztos,38-40 felett már nem szültem volna.
A gyereknek a jövőjére is gondolni kell,szülőkre van szükségük sokáig.
5/27 anonim válasza:
32,34,36 évesen szültem,szerencsés vagyok,könnyebb terhességeim és szüléseim voltak mint sok "ideális" korban lévőnek.:)Sztem ez alkatfüggő is,nem csak a kortól függ.
6/27 anonim válasza:
Én 31 vagyok és most szültem meg a kicsi fiunkat! Hála semmi probléma nem volt! Bár idő előtt, 36 hetesen ment el a magzatvizem, de ezt nem a koromnak köszönhetem, hanem, hogy nem éreztem magam fáradtnak és hetek óta szoba átalakításon voltunk, illetve nagy takarításba kezdtem! Hiába mondta a párom, hogy pihenjek, egyszerűen nem éreztem magam fáradtnak, erőt adott, hogy szépült a kicsi szobája, stb! Nem tudom miben lett volna könnyebb ha huszon éves lennék!
7/27 anonim válasza:
27 voltam, sajnálom hogy nem előbb, de a férjem be volt tojva a gyerekkérdéstől. Már másfél éves és még nem szereték másodikat, pedig azt hittem 30 éves koromig meg lesz, de nekem ez még olyan fárasztó hogy jobb ha nem.
8/27 anonim válasza:
Először 20 évesen szültem.
Ideális :) Nekünk legalábbis :)
9/27 anonim válasza:
26 voltam amikor a lanyunk szuletett, most a masodikat varjuk es 28 eves vagyok. Egyidosek vagyunk a ferjemmel, es 30 alatt szerettuk volna a gyerekeket. Ha minden okes, akkor 1-et meg lehet hogy bevallalunk, de az mar 30 fole fog csuszni :)
10/27 anonim válasza:
2héttel a 24.szülinapom előtt született meg a kis tündér királylányom, most már elmúlt 1hónapos!de a második még várat magára, egy ideig biztos nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!