18 vagyok és most leszek együtt először a párommal! Úgy félek h fájni fog! Lehet ez ellen valamit tenni? Melyik póz a legideálisabb? A sikosító nyújthat segítséget?
Remélem még idejében írok....
A hüvely egy tágulékony rész, amiatt képes a nő szülni...
Tehát ha a partnered nagyon érti a dolgát, és te sem stresszelsz és átadod magad neki akkor semmi kellemetlent nem fogsz érezni.
Ha nem élvezed, nem izgat fel eléggé , vagy stresszelsz akkor bizony érezni fogod.
síkosító fölösleges, ha egyszer túl szűk vagy akkor érezni fogod.
Minden a párodon múlik, hogy képes e ellazítani téged. A női nemi szerv pedig termel magának sikosító anyagot.
Nem árt ha kéznél van, de nincs rá szükség ott ahol egy kevés orális sex segít.
Ne ijedj meg, de ha a párod tapasztalt akkor meg fog kérni, hogy egy kicsit hagy ízlelgessen téged.
Jobban felizgat vele és a nyál ugye síkosít is :)
A pózokra nem érzem teljesnek a választ...sokféle pózt ismerek.Egyébként egy 17 éves lány vagyok és tegnap vesztettem el a szűzességem... :D Rengetegféle póz van,és azonbelül is számos variáció...Mivel lány vagy,ezért javaslom,hogy először a fiú irányítson...hidd el,ha oda kerül a sor,úgyis ezt fogod kérni.Sokkal jobb úgy,ha először a fiú irányít.Legideálisabb pózok:
- Bikalökés. (te fekszel,a lábaid fölpolcolod a fiú vállára,és átadod neki az irányítást)
- A szerelem tengere (hason fekszel,egy enyhén hátrapucsítassz és ő szintén hason rádfekszik)
- Rákolló szemből (a párod térdel és ráül a lábára,te pedig szétterpesztve ráülsz a péniszére...így mindketten irányíthattok.ez a kedvencem :D )
- Szemtől szembe póz (remélem nem kell bemutatni...te fekszel szétterpesztve,ő pedig térdelve vagy állva helyezkedik el)
Bármi kérdésed van még,szívesen válaszolok.A pózok neveit nem kitaláltam,hanem egy bizonyos Érzékek kertje társasjátékból tudom őket :)
Mielőtt bárki rohanna megvenni ingyenesen letölthető !!!!
www.szexualitas.hu/download/erzekek_kertje_tarsasjatek.rar
csak ki kell nyomtatni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!