Mikor jött meg először szülés után és meddig tartott?
Gyakori,hogy szülés után megváltozik a menstruáció hossza,lefolyása. Sőt,az sem ritka,hogy nem áll be azonnal a ciklus,hanem 2-3 havonta jön meg.
Nekem az első gyermekünk napra pontosan- ha nem órára,percre pontosan- 6 hetes volt,amikor először megjött. Kevesebbszer kellett cserélni a tampont,de még a 6. nap is volt egy picike. (szülés előtt az 5. napon lezárult a dolog). Aminek a legjobban örültem,hogy egyáltalán nem voltak görcseim az első órákban!
Nekem pont most jött meg 4 hónap után.
Nagyon sok, nagyon intenzív, kicsit fájdogál a hasam, de talán nem annyira, mint szülés előtt. Azért érzem.
Hogy meddig fog tartani, kíváncsi leszek. Majd még írok esetleg :-)
Nekem 3 hónappal szülés után jött meg..Azonnal be állt, így 5 napig vérzek azóta is, mondjuk napi eltérések vannak abban, hogy mikor jön meg..hiába értesít a ciklus.hu!! :)
Szülés előtt is szenvedtem a mensivel, volt, hogy majdnem elájultam annyira rosszul voltam, de akkor volt, hogy 7-8 napig tartott..Most kb az első 2 nap vagyok nagyon ki, fetrengek a görcsöktől, és szét vérzek mindent... :( De legalább már nem tart olyan sokáig..
09-25 12:47 vagyok.
6 napig tartott, és nagyon erős volt.
Terhesség előtt 4-5 napig nekem is, és közepesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!