Ki hány évesen szült először? Mi a legideálisabb?
Én 23 évesen szültem.
9 hetes kisfiú anyukája
Szia!
Én 24 voltam.
Szerintem ideális nincs. Mindennek megvan az előnye meg a hátránya is szerintem.
Most így utólag nem bantam meg, de az elején mikor kiderült, hogy babás vagyok, berezeltem. Hogy biztos ezt akarom? Azóta 1 éves a kislányom. Rengeteg minen tanultam a kislányomtól: türelmet, megértést...stb.
De aki 30 fölött szül, az sem elítélendő, mert addigra érik meg a gondolat, hogy babát szeretne.
Nővérem 27 éves és azt mondta, hogy még legalább 5 évet várnak a férjével, akivel 11 éve vannak együtt. Ők így gondolják. Én próbálom terelgetni a nővérem, hogy inkább most szüljön, de hajthatatlan.
Ja,a kérdésed második felére nem válaszoltam.Szerintem igazán ideális helyzet nincs és egy pár életében.Hol anyagi mélypont,hol esetleg érzelmi,hol az élet szól közbe...
Ha korra gondolunk akkor szerintem huszon pár éves kortól 30 körülig.
Én 23 éves voltam, mikor szültem, rá két hónapra töltöttem a 24-et. A másodikat 30 évesen szültem.
Ha ujra kezdhetném, 30 évesen szülném az elsőt.
Az első kisfiamat 20 évesen szültem, a másodikat pedig márciusban fogom :) Nagyon várjuk már. Szerintem ideális ha valaki korán szül,de csak ha minden feltétel adott.
27 leszek decemberben. 24 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!