Melyik hónap a legideálisabb egy gyermek születéséhez,
s miért?
Figyelt kérdés
Ha mind a 12 hónapot felsoroltátok,megírom,én mit gondolok.Szeretném,ha egy előző válasszal kapcsolatosan negatív véleményeteket is megosztanátok,de kérlek benneteket,ne essetek egymásnak!Csak zöld kezecskét adok!!!
Hú, ez jó kérdés. Az én kislányom márciusi, én erre szavazok.
2010. okt. 17. 22:57
2/24 Nikcsi válasza:
Ket fiam oktoberi es februari. Most harmadiknak szeretnek egy tavaszi vagy nyari babat. :) Kulonosebb oka nincs, csak kivancsi lennek milyen. :)
2010. okt. 17. 23:00
3/24 anonim válasza:
Hát biztos nem a nyár, kora ősz! Szegény anyukámnak három szeptemberi gyereke van, azt mondta, nagyon megszenvedte a nyarakat a nagy hasával.
Nekem még nincs babám, de szeretnék késő tavasszal-kora nyáron szülni. Szóval szerintem a május vagy június lehet jó.
2010. okt. 17. 23:01
4/24 anonim válasza:
Nekem az egyik lányom novemberi,a másik júniusi...
Végül is mind a kettőnek van előnye,hátránya.A rossz az volt a novemberi lánykámnál,hogy hidegben született,sokáig nem tudtunk sétálni menni.A jó viszont az volt,amikor elkezdtük a hozzátáplálást,minden friss volt,mivel nyár volt.A júniusi lánykámnál pedig éppen fordítva volt minden... :)
Én igazából nem tudnék konkrét hónapot mondani,mert szerintem mindegyiknek megvan az előny,hátránya. :)
2010. okt. 17. 23:04
5/24 anonim válasza:
A tavaszi honapok a legidealisabbak szerintem, mert akkor jo ido van az elso setakhoz, nem kell a futes miatt izgulni, hogy tul hideg vagy tul meleg van az ujszulottnek es olyan edesek a nyari ruhacskak :D.
Amugy en szeptemberben szultem.
2010. okt. 17. 23:08
6/24 anonim válasza:
a 9. hónap ;-D
2010. okt. 17. 23:14
7/24 anonim válasza:
23;14-esnek van igaza :D, bar gondolom nem a szeptemberre golndolt.
2010. okt. 17. 23:24
8/24 anonim válasza:
már bocsi sajok de télen is lehet sétálni! Miért nem lehet kivinni? Semmi baja nem lesz egy órás sétától! Ez a ne vidd ki mert tél tipikusan "magyar mentalitás". Nyugaton minden nap kiviszi levegőzni a babákat tök mindegy hány fok van.
2010. okt. 18. 07:26
9/24 anonim válasza:
Állítólag az őszi babák nyugodtabbak... én szeptember végén szültem, és mit ne mondjak, azért a kemény nyári hónapok nem voltak egyszerűek a nagy pocakkal. De a kisfiam tényleg elég nyugis természet, nagyon jó alvókával van megáldva, pedig mi az apjával nagyon sajtkukacok vagyunk. :)
2010. okt. 18. 07:36
10/24 anonim válasza:
Nekem a december, mert akkor mire mászik már nyár van, és lehet vele kertbe, játszóra menni "gyakorolni", csak egy pokróc kell, ráadásul általában mire nagyobb távot megtesznek gyalog az a másfél éves kor, ami szintén nyárra esik:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!