Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik hónap a legideálisabb...

Melyik hónap a legideálisabb egy gyermek születéséhez, s miért?

Figyelt kérdés
Ha mind a 12 hónapot felsoroltátok,megírom,én mit gondolok.Szeretném,ha egy előző válasszal kapcsolatosan negatív véleményeteket is megosztanátok,de kérlek benneteket,ne essetek egymásnak!Csak zöld kezecskét adok!!!
2010. okt. 17. 22:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ez jó kérdés. Az én kislányom márciusi, én erre szavazok.
2010. okt. 17. 22:57
 2/24 Nikcsi ***** válasza:
100%
Ket fiam oktoberi es februari. Most harmadiknak szeretnek egy tavaszi vagy nyari babat. :) Kulonosebb oka nincs, csak kivancsi lennek milyen. :)
2010. okt. 17. 23:00
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát biztos nem a nyár, kora ősz! Szegény anyukámnak három szeptemberi gyereke van, azt mondta, nagyon megszenvedte a nyarakat a nagy hasával.

Nekem még nincs babám, de szeretnék késő tavasszal-kora nyáron szülni. Szóval szerintem a május vagy június lehet jó.

2010. okt. 17. 23:01
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egyik lányom novemberi,a másik júniusi...

Végül is mind a kettőnek van előnye,hátránya.A rossz az volt a novemberi lánykámnál,hogy hidegben született,sokáig nem tudtunk sétálni menni.A jó viszont az volt,amikor elkezdtük a hozzátáplálást,minden friss volt,mivel nyár volt.A júniusi lánykámnál pedig éppen fordítva volt minden... :)

Én igazából nem tudnék konkrét hónapot mondani,mert szerintem mindegyiknek megvan az előny,hátránya. :)

2010. okt. 17. 23:04
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

A tavaszi honapok a legidealisabbak szerintem, mert akkor jo ido van az elso setakhoz, nem kell a futes miatt izgulni, hogy tul hideg vagy tul meleg van az ujszulottnek es olyan edesek a nyari ruhacskak :D.

Amugy en szeptemberben szultem.

2010. okt. 17. 23:08
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
a 9. hónap ;-D
2010. okt. 17. 23:14
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
23;14-esnek van igaza :D, bar gondolom nem a szeptemberre golndolt.
2010. okt. 17. 23:24
 8/24 anonim ***** válasza:
már bocsi sajok de télen is lehet sétálni! Miért nem lehet kivinni? Semmi baja nem lesz egy órás sétától! Ez a ne vidd ki mert tél tipikusan "magyar mentalitás". Nyugaton minden nap kiviszi levegőzni a babákat tök mindegy hány fok van.
2010. okt. 18. 07:26
 9/24 anonim ***** válasza:
Állítólag az őszi babák nyugodtabbak... én szeptember végén szültem, és mit ne mondjak, azért a kemény nyári hónapok nem voltak egyszerűek a nagy pocakkal. De a kisfiam tényleg elég nyugis természet, nagyon jó alvókával van megáldva, pedig mi az apjával nagyon sajtkukacok vagyunk. :)
2010. okt. 18. 07:36
 10/24 anonim ***** válasza:
Nekem a december, mert akkor mire mászik már nyár van, és lehet vele kertbe, játszóra menni "gyakorolni", csak egy pokróc kell, ráadásul általában mire nagyobb távot megtesznek gyalog az a másfél éves kor, ami szintén nyárra esik:)
2010. okt. 18. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!