Szülés után 11 hónappal menyi felesleg ment le?
Figyelt kérdés
Menyit hiztatok terhesség/szoptatás alatt? Sikerült-e le adni ez idő alatt?2020. aug. 1. 00:04
11/19 anonim válasza:
75kg voltam mikor terhes lettem. 104-el mentem szülni, 93-al jöttem haza. 1éves korában 77-re sikerült visszamennem és szeretnék még 7-10től megszabadulni.
12/19 anonim válasza:
59 kilóval lettem terhes, 85-tel szültem. Mikor 4 hónapos volt 60 kiló, mire 1 éves lett már csak 50 voltam. Mikor abbahagytam a szoptatást sikerült visszaszednem magam, most 61 kg vagyok, és így pont jó. 171 cm vagyok.
13/19 anonim válasza:
59 kilóval estem teherbe, 72-vel szültem (ikreket), 2 hét után 60 kiló voltam. Aztán ahogy vége lett a gyermekágyas időszaknak és beköszöntött a karantén elkezdtem hízni, 69kg vagyok. Lassan elkezdek rajta dolgozni, remélem 1 éves korukra alakul a dolog.
14/19 anonim válasza:
6ot híztam, 1 hónappal szülés után 1 kilóval voltam kevesebb, mint ahogy teherbe estem
15/19 anonim válasza:
Nekem már a kórházból hazajövet egy kilóval kevesebb volt, mint teherbe esés előtt. De! Eltűntek az izmaim is. Szoval ilyen girhes macska voltam némi logó hassal 😂 most 6 hónapos a fiam. Elkezdtem visszadolgozni az izmaimat és közben nyilván már a bor is visszahúzódott. 9 kg-t hiztam amúgy.
16/19 anonim válasza:
58 kg normál testalkattal estem teherbe. Szerintem csinosan voltam vékony. 30 kilót híztam kereken. Menni alig bírtam a végén. Pedig szerintem eskü nem ettem sokat. Kivéve a gyümölcsöt,azt kívántam éjjel nappal. Nem lehetett az arcomra ismerni annyit változott ennyi hízásnál. Kicsit be is voltam tojva,hogy jesszus ez hogy fog lemenni. Most 9 hónapos a fiam,akit intenzíven szoptatok,mert cicifüggő. Ő 11kg vasgyúró,én meg teljesen elfogytam. 52kg vagyok,nagyon nem tetszem magamnak így. Striám szerencsére sehol nem lett ami csoda,a hasam feszesre vissza ment. De zörögnek a csontjaim. Nem csinos. Most próbálok a hozzátáplálással javítani a helyzeten,mert még nem váltottunk ki étkezést mindig. Állandóan a mellemen akar csüngeni. Meg én is próbálok többet enni és vitamint szedek,mert ez így nem lesz jó. Végén még 50 kiló alá megyek.
17/19 anonim válasza:
16 akkor szerintem te durván vizesedhettél is. Hu nem semmi. Nem tudom, hogy bírtam volna el plusz 30 kilót.
18/19 anonim válasza:
Mindig aktív életet éltem.
De!
Szülések előtt 64 voltam.
Első szülés után, 74 maradtam, ezt 70 ig tudtam letornàzni, aztán 80- nal szültem a másodikat.
Utánna visszament 74 re.
És itt vagyok most egy évvel a második után.
Próbáltam több hónapig diétát, esténként kocogok.
De az hogy kb 4-5 órát alszok , az sztem negatívan hat.
Ja és nincs időm zabàlni...
19/19 A kérdező kommentje:
Érdemes meg nézetni a pajzsmirigyet!!! Mivel én sem fogytam vissza, így elmentem egy laborba, és kiderül súlyos pajzsmirigy alulmüködésem van, gyógyszert szedem rá, így már normális az értéke. De még így is nehéz fogyni, és küzdök hogy be induljon a fogyás. Sajnos gyakori a szülés utáni pajzsmirigy betegség.
2021. febr. 26. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!