Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 11 hónappal menyi...

Szülés után 11 hónappal menyi felesleg ment le?

Figyelt kérdés
Menyit hiztatok terhesség/szoptatás alatt? Sikerült-e le adni ez idő alatt?

2020. aug. 1. 00:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
77 kilóval estem teherbe, 92-vel mentem szülni, most 74 vagyok (10 és fél hónapos a lányom)
2020. aug. 1. 00:09
 2/19 anonim ***** válasza:
7%
11 hónappal utána mit keresett volna rajtam felesleg? 1 hónappal utána sem volt. Akinek egy 11 hónapos mellett van ideje zabálni, megteheti, hogy nem mozog annyit, amivel lejönne a felesleg, az meg is érdemli.
2020. aug. 1. 00:45
 3/19 anonim ***** válasza:
76%

Az előzőre ne is hallgass! Minden test más és genetikától is függ. Ha valakinek nem megy le annyi súly közel sem biztos, hogy annyit “zabál”, de én inkább írnám úgy, hogy eszik.

Még nem szültem meg, de a körülöttem lévők közül van pár anyuka, akinek nem ment le a súly és alig eszik. Nagyon függ a genetikától is szerintem. De később jöhetek vissza tapasztalatot mondani így csak a körülöttem lévő anyukákról tudok írni.

2020. aug. 1. 01:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

10 kg-2 maradt szülés után.

15 kg-5 pár hét-nem figyeltem

7 kg 0 maradt szülés után, mert rengeteg víz jött le rólam..

2020. aug. 1. 01:14
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális válaszokat, és gratulálok a babákhoz!

Kedves 2-dik,nincs rajtam felesleg és nem zabálok,viszont maradt hasam, és ez zavar teszek ellene életmódot váltottam, lehet neked is kellene ahogy így stresszelsz egy egyszerű kérdésen. Igen, van mikor nincs időm enni, ezért eszünk együtt, és mozgunk együtt mindennap 2-3 km séta babakocsival,plusz házi munka. Szóval,alud ki magad, pihenj sokat, igyál sok vizet, mozogj rendszeresen. Hidd el jobb lesz. 🙂

2020. aug. 1. 03:06
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

19 kg-t szedtem fel. 127 kg val mentem szülni, tehát eleve túlsúlyosan kezdtem a terhességet. A kórházból hazaérve 10 kg ment le, ennyi víz volt rajtam. Aztán 3 hónap alatt visszaszedtem magam 122 kg ra. Április óta tornázok, helyes étkezésre álltam rá, most tartok 108 kg-nál, kb a terhességi kezdősúlyomnál. Szeretném életem végéig így csinálni. Szép lassan, nem hajt a tatár.

Bunkón fogalmaztak, de igen. Nem lehet mindent a hormonokra fogni. Attól hízunk amit megeszünk!

2020. aug. 1. 06:24
 7/19 anonim ***** válasza:
90%

71kg voltam amikor teherbe estem, 82vel szültem. 6 hónappal később már 52kg

Ez volt 11 hónappal utána is

2020. aug. 1. 07:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
65 voltam mikor teherbe estem. 82-vel mentem szülni. Most 65 vagyok. 1 éves a lányom.
2020. aug. 1. 08:29
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
50 kg voltam, amikor teherbe estem, 67-tel mentem szülni. 62-vel mentem haza a kórházból. 11 hónappal később 42 kg voltam a szoptatástól. Bármit és bármennyit ettem, csak fogytam és fogytam.
2020. aug. 1. 08:41
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Túlsúlyos voltam, az is maradtam. És meg is érdemlem, ezek szerint.
2020. aug. 1. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!