Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek van egy kis felesleg a...

Akinek van egy kis felesleg a hasán alapból, kb 10 kiló plusz, szülés után meddig maradt meg a hasatok? Nem a háj persze.

Figyelt kérdés

Igyekszem most is visszafogottan edzeni, de a hasamra nem merek. Szülés után mennyire fog menni az edzés, és mikor?

A gonosz megjegyzéseket légyszi hagyjuk, hogy a 10 kiló nem kevés, nagyok a melleim és egységes a túlsúly rajtam szerencsére.

2020. máj. 3. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, 77kg-mal estem teherbe, 88 kg-mal mentem szülni, most 69 kg vagyok. 2 hónapos volt a babám 26.-án. Nagyon hamar lement rólam szerencsére. :)
2020. máj. 3. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyenes hasizomra ne eddz, de core-ra és oldalhasra igen, sőt, fontos is, mert az alkotja az "izomfűzőt", ami, ha van is akár egy parányi szétnyílt hasizmod, visszatereli a helyére. De hasprést, lábemelést semmiképpen.
2020. máj. 3. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Első szülés után maradt rajtam jócskán fölösleg, de érdekes mert a hasam ahhoz képest "lapos" lett. Második szülésem 14 hónapja volt, nagyon csúnya maradt, kicsit lógós alul, kb behúzni se tudom. :(
2020. máj. 3. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit ment csak lejjebb, de én lusta dög vagyok (plussz sérvem lett és nem is mertem volna hasra tornázni) és híztam is szoptatás alatt, úgyhogy úgy nézek ki még mindig, mint aki a 3. trimeszterben van (kb a gyerek 1,5 éves kora óta (most 4))
2020. máj. 3. 21:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

#2 utánanézek ezeknek. :)

2020. máj. 3. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
4-és szerintem neked is szét lehet nyilva a hasizmod. Azért ha marad is rajtad felesleg alapból nem kene, hogy terhes hasnak látszódjon.
2020. máj. 3. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!