Ha nem kérek beöntést és borotválást a korházban, akkor szülés előtt még itthon kell ezeket elvégeznem?
Figyelt kérdés
A kórházban, ahol szülni fogok, lehet választani, hogy kérek-e beöntést és borotválást, vagy nem. Odalent még valahogy megoldanánk itthon, a párom segítségével a borotválást, de a beöntést nem. Viszont tudtommal, ezek higéniai okok miatt fontosak a szülés alatt. Beöntést az életben nem is kaptam. A borotválásnál cakk-pakk mindent lekell lennt szőrteleníteni?2008. nov. 25. 12:16
11/11 anonim válasza:
Na ettől félek én is, van mikor pár csepp vér nekem is van ha nem csúszik olyan jól a borotva, hát még sima vizes borotvánál.A borotválást én is mindenképpen(remélem lesz rá idő és alkalom)itthon szeretném.Beöntés nehéz ügy, de lehet hogy nem is tudsz majd arra gondolni hogy mi van mert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!