Mi a neve annak a lyukas kerek párnának, amit gyógyszertárban is lehet kapni, és szülés után szokták használni? Mennyibe kerül kb?
Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 18:36
1/11 anonim válasza:
szerintem te szoptatospárnára gondolsz, az ilyen u alaku. én 5000ft-ért vettem
2/11 A kérdező kommentje:
Nem szoptatáshoz használnám, hanem mondjuk gátmetszés után ülni rajta.
2009. márc. 19. 19:01
3/11 anonim válasza:
nehogy vegyél ezért külön! egy egyszerű úszógumi is teljesen jó! én is azon ültem, nagyon jó volt. biztos van a családban.
4/11 anonim válasza:
Én törölközőt csavartam össze és alakítottam kör alakúra, arra ültem és pénzbe sem került. :) Amúgy gátseb védő párnának hívják, de nem tudom mennyibe kerülhet.
Gyors és könnyű szülést neked!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. márc. 19. 19:38
7/11 anonim válasza:
Amire te gondolsz az a Gyopár párna. 3800 Ft-ért vettem de mivel nekem a szüléskor eltörött a farokcsontom nekem az is kemény mert gyöngyökkel van kitömve. Én úszógumizok immár 11 hónapja és még az mellett is fájdalmaim vannak. De az úszóguminál nincs jobb, viszont nem tartós. Én már legalább a 100-at gyűröm.
8/11 anonim válasza:
Bocsi az OFF-ért, de utolsó! Hogy-hogy eltört a farokcsontod? A szülés közben. Én még ilyet nem hallottam. Biztos komoly, ha 11 hónap múlva is fáj.
9/11 anonim válasza:
Utólsónak üzenem. A farokcsontom 15 évvel ezelőtt már egy esés következtében megrepedt de rendbe jött. A szülésem pedig császáros lett volna mert én túl szűk voltam és a babám meg hozzám képest túl nagy volt, a császározáshoz a főorvos engedélye kell. Az orvosom szólt is neki, hogy jöjjön mert császár lesz, de mire odaért a "drága", addigra a babám már beilleszkedett a szülőcsatornába. Két lehetőségem volt, fogóval vagy anélkül. Én nem engedtem a fogzózás és semmiféle fájdalomcsillapítót sem kérem mert beteg a gerincem is. Szóval megszültem a kislányomat de ahogy ő beilleszkedett és próbált világrajönni, eltörött a farokcsontom. Pontosabban letörött a vége. Két választásom van/volt. Egyik szteroidos ínjekció a csontba. Hát köszi ebből nem kérek és csak ideig-óráig hatásos. Másik a műtét amit színtén elutasítottam. Bízom benne, hogy az idő múlásával helyre fog jönni. Persze 100%-os sosem lesz. Jelenleg úszógumi nélkül kb. 15 percet tudok ülni, gumin pedig max. másfél órát de akkor már jajgatok. Napközben már elvagyok de este és éjszaka na meg frontok érkezésekor még a falat tudnám kaparni. A lényeg, hogy nem elrettentésként írtam mert nem szokványos szülésem volt. Voltam még más sérüléseim is de senkit sem szeretnék ilyesztegetni. Boldog vagyok és ha mégegyszer szülhetnék akkor ugyan így tennék mindent! Üdv.
10/11 anonim válasza:
Köszi a választ! Ez nem semmi! Akkor rendesen megszenvedtél a babádért. Kitartást és mielőbbi gyógyulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!