Szülés ELŐTT szeretném igényelni a tgyást, miket kell leadnom a munkáltatómnak? És hol kell jeleznem, hogy adójóváírást kérek?
én is hamarabb igényeltem, beadtam a papírokat 20-a előtt, így már hó elején megkaptam (3án, ahogyan a fizetésemet). Ha 20-a után adtam volna le akkor már csak a következő hónapban bérszámfejtik, ezért csúszik az utalás.De még úgy is hamarabb lett volna, mintha szülés után, kisgyerekkel a karomon kezdek el intézkedni, letölteni, kitölteni, tb-hez menni stb.
A rózsaszín táppénzes papírra ráírja a háziorvosod a szülés várható időpontját, az igénylő nyomtatvánnyal együtt ezt kell leadnod a munkáltatódnál. Az adójóváírás igényléséhez is van formanyomtatvány, gondolom az apeh honlapjáról letölthető. Minden jót
Az igénylő nyomtatványt be tudnátok linkelni? Csak azt találtam ami egyéni vállalkozóknak van, de én sima alkalmazott vagyok.
Köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!