Mit vesztek a kórházba?
Mit kell be pakolni a szülésre?
Mit vesztek magatokkal a kórházba?
Mennyi betétet, pelenkát stb...?
Mikor kezdtetek el pakolni?
33hkm
Nem kaptál listát a védőnőtől? Mindegyik kórházba más kell.
Nálunk pl a babának pelenkát kell vinni meg popsitörlőt.Más van benn,ruha nem kell neki,mert a kórházban van.Persze babahordozótok legyen,amibe hazahozzátok meg hazahozatalhoz ruházat.Kissapka,pléd,stb.
Magadnak a szükséges dolgok kellenek az biztos. Leleteid,kiskönyv.Apasági igazolás,ha nem vagytok házasok,ha azok vagytok,akkor elvileg a rendszerbe látják.Hálóruha,papucs,wc papír,esetleg wcre teríthető olyan papír (nem jut eszembe a neve),evőeszköz,fehérnemű.Neked betét! Egy csomaggal nyugodtan vigyél,inkább legyen.Babának is pelus,aztán tudnak utánad vinni,ha több kellene :)
Szerintem kórháza, illetve anyuka igényei válogatja.
Én szülés elötti héten pakoltam be 😅
Ami nekem kellett:
1táska a szülőszobára:
-hálóing (nem adtak)
-betét (jó nagy, vastag, szülés utáni)
-bugyi (en sima sajátott vittem, semmi baja nem lett)
-töltő
-papucs
Én nem ehettem, ihattam, így az nem kellett.
A csomagban legyen benne vagy az apasági, vagy a házassagi kivonat, azt a szülőszobán elkérték, +az összes terhességi lelet, kiskönyv
Osztályra
Nekem:
-2 csomag (azt hiszem 20dbos betét)
-szoptatós trikó, 3 rövidnadrág (a hálóinget nem viselem el)
-törölköző
-aloe spray (a gátsebre, életmentő volt)
Illetve apával kellett behozatnom bimbókiemelőt
Babának:
-10db pelus
-popsikrém
-popsitörlő
-octenisept (ez kellett a köldökére kötelezően, egy szar szerintem, itthon alkoholt használtam már)
-ruha a hazahozáshoz, ott kapott
-illetve hordozót hozott be apa, mert anélkül nem adják ki a gyereket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!