Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gyakran megesik, hogy pukizott...

Gyakran megesik, hogy pukizott egyet valaki a kitolásnál?

Figyelt kérdés

sziasztok, még nem szültem s attól a szitutól tartok,hogy a kitolásnál odafingok. olyan kellemetlen lehet..

ha bekakálnék vagy pisílnék azt sem tartanám annyira kellemetlennek, mint arcon fingani a dokit vagy szülésznőt

gyakran megesik?

2010. júl. 31. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A mi kórházunkban nem adnak beöntést.
2010. júl. 31. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Én kaptam beöntést, még is jött kaki is. Gyors kicserélték alattam a lepedőt, és ment minden tovább. Egyáltalán nem volt ott és akkor ciki. Végül engem sürgősen császározni kellett, szóval volt minden ami csak lehet. Beöntés, borotválás, teljesen kitágultam, nyomnom is kellett, de a babám nem fordult be, vittek a műtőbe. Aranyerem is lett, mert nyomnom kellett, meg persze a császáros vágás. Csak a gátmetszés maradt ki. Mi ehhez képest egy puki. Nyugi ott már nem fog zavarni.
2010. aug. 1. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is kakiltam egy picit a kitolási szakaszban, de észrevettem, mondtam hogy ne haragudjanak,nem is foglalkoznak vele.
2010. aug. 1. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem kpatam beöntést,mondjuk nem jutottunk el a végéig, mert sürgősségi császár kellett, de nekem akkor ez eszembe se jutott.Én a nőgyógyászati vizsgálatok elött vagyok mindig így, hogy le ne pukizzam a dokit.

Főleg most a terhesség alatt, még fel is vagyok fújódva az elejétől fogva, és a méhszáj vizsgálatoknál mindig izgulok emiatt.A fiamnál is ez volt két éve, de hál istennek még egyszer sem történt ilyen.

Könnyű szülést majd és jó egészséget! :)

35+4h kismami

2010. aug. 1. 14:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Eü-s vagyok, sok szülést láttam már, és bizton állíthatom, hogy ez ott és akkor senkit nem érdekel! Az sokkal bosszantóbb, ha a kismama nem igyekszik követni az utasításokat. Ha azt mondják, nyomj, nyomj, és ne foglalkozz pukival, kakival... ez mindig jön, hol kevesebb, hol több, mert a baba is présel.. egyáltalán nem érdekes! Megtörölnek és megy tovább a dolog! Csak koncentrálj a szülésre! Kitartást! :)
2010. aug. 2. 10:14
 16/16 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen nem adnak már beöntést, hanem csak pezsgőkúpot. Engem reggel beküldtek a szülészetre, akkor kaptam a kúpot. Éjfélkor indult meg a szülés. Persze, hogy ettem közben. Mondtam is este, hogy kéne még egy kúp, de azt mondták, hogy már reggel kaptam. Én nem vettem észre, hogy lett volna puki, vagy kaki szülés közben. De amit a többiek írtak, az alapján lehet, hogy volt, csak én nem vettem észre.
2010. aug. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!