Jó kérdés! Még én sem szültem, de kínos lehet... A kakilás veszélye nem fenyeget, mert beöntést kapsz (tudtommal)
2010. júl. 31. 18:57
2/16 anonim válasza:
Szülés előtt kapsz beöntést , szóval elméletileg nem fogsz be pukizni vagy kakilni :D
2010. júl. 31. 18:58
3/16 anonim válasza:
Én is tartottam ettől, mert a szülési inger olyan, mintha kakilni kéne. Nem történt ilyen szerencsére, de egyébként sem ciki szerintem. A doki már biztos megszokta.
2010. júl. 31. 19:00
4/16 anonim válasza:
Látom, még egyikőtök sem kapott beöntést. :D Ott aztán kijön minden, nem marad odabenn semmi sem, úgyhogy pukizni sem kell. Csak a tolófájásnál érzed azt, mintha kakilnod kéne, de az is csak azért van, mert épp nyomja a baba feje.
2010. júl. 31. 19:01
5/16 anonim válasza:
Oh igen és azt is sokan elfelejtitek,hogy a beöntéssel sem jön ki minden:))Már írtam sokszor,anyum is mondta aki ápolónő,hogy bizony, van,hogy nem jön ki,sőőőt biztos,hogy nem:) Kivéve persze,ha előtte már sokkkal sokkal nem ettél:)
Ha odapuki van,hát neked ciki, orvosnak nem.Természetes dolog és tudod Shrek jelszavát: "Jobb kint,mint bent...hahaha"
2010. júl. 31. 19:15
6/16 anonim válasza:
Nekem beöntést se adtak. Fájások közben vonultam el wc-re. Aztán meg 8 óra vajúdás után, jött egy kis kaki is, nem csak a baba. Sűrű bocsánatkérések után közölte a doki is meg a szülésznő is, hogy előfordul az ilyen.
2010. júl. 31. 20:26
7/16 anonim válasza:
Császármetszés előtt nem volt beöntés.
2010. júl. 31. 20:44
8/16 anonim válasza:
nekem nem volt idő a beöntésre. A szülésznő mondta utána hogy jött közben kaki is. Hidd el nekem, legkisebb gondod nagyobb lesz annál, hogy pukizol-e vagy sem! :D észre sem fogod venni nyugi. A szülés azért nem egy salsaóra....:)
2010. júl. 31. 20:46
9/16 anonim válasza:
Egyaltalan nem kellene kellemetlenül erezned magad ha majd esetleg veled igy lesz ez termeszetes velejaroja lehet egy szülesnek.
En kaptam beöntest, de igy is maradt benn cucc, utolag a kepeken lattam, hogy azert volt egy ket barna folt a lepedön :S De ilyen egy szüles.
2010. júl. 31. 20:51
10/16 anonim válasza:
Szülés közben évezredek óta jön kaki is, puki is, ez vele jár. Az orvost és a szülésznőt a legkevésbé sem fogja meglepni a dolog. Csak az anyukák szégyenkeznek, pedig nekik se lenne rá okuk.
Én kaptam beöntést, ki is pakoltam alaposan, mégis ágytálat kellett kérnem vajúdás közben. A szülésznő alig akarta elhinni nekem, hogy ez még nem a tolófájás, hanem tényleg kaki. :-) És alámtette, még ki is törölte a fenekemet. (Nst miatt nem mozdulhattam.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!