Szerintetek is a természetesen szült anyák sokkal buszkebbek mint a császáros anyukák?
Ezt vettem eszre. Gyakran írjak az apukák is a neten hogy nagyon ügyes volt az anyuka.
33 hkm
Nem tudom, hogy mire kéne büszkének lenni. Biológiai folyamatokról beszélünk, illetve egy műtétről (ráadásul önmagában sem az egyik, sem a másik nem tesz jó anyává). Vagy akkor arra is büszke vagyok, hogy jól sikerült felépülnöm a kartörésemből vagy a vakbélműtétemből...
Büszke valami komolyabb teljesítményre esetleg lehetek, de arra, ami a természet rendje, mégis miért kéne büszkének lenni? A gyerekre, ha valamiben ügyes, vagy jó ember lesz belőle, erre igen, lehet büszkének lenni.
Elég sokan büszkék rá, többek között én is. Ket sima es egy csaszarom volt. Nagyon jo erzes volt szamomra hogy megszultem a gyermekem. De mikor kivettek belőlem az borzasztó. Annak ellenére hogy muszáj volt, nem volt más választás.
Amúgy meg a napokban szembe jött velem egy videó. Avram latosca youtubon. 35..percnél ő is arról beszél mint sok nő, hogy mennyire büszke rá hogy meg tudta szülni a gyereket. Ugyanezt éreztem én is.
Mindenkinek jogaban áll bármire büszkének lenni. Részemről ez egy megállapítás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!