Szerintetek is a természetesen szült anyák sokkal buszkebbek mint a császáros anyukák?
Ezt vettem eszre. Gyakran írjak az apukák is a neten hogy nagyon ügyes volt az anyuka.
33 hkm
Jaj krisztike nagyon unják már a tökéletes életed. Ha napi 3x szexeltek és gyereked van, meg háztartásod akkor mit keresel itt éjjel nappal?
Gondolod hogy az én gyerekem nem született meg pusztán azért mert műtéti úton született. Neked sincs nagyobb érdemed valószínűleg az életben. Ezért van ekkora arcod.
Na tessék kedves császárosok. Nem csak titeket bacogatnak a hüvelyi úton szültek , hanem még még ők is egymást.
Hát én meg ordítottam és ha valaki szóvá tette volna akkor még azt is jól leordítom. Mert a 2.szulesem brutális volt, indított, oxitocinnal túl tolt szar volt és nem büszkeséget hanem kegyetlen szomorúságot érzek miatta. Az első tripla addig tartott, magától indult, ott nem ordítottam.
Amúgy neg pont nem erdekelt abban a helyzetben ki mit szól, de nem is szólt semmit senki.
Ja, tolófájásnàl be is pisiltem ( sem elotte,sem azota) emiatt sem érzek szégyent...
Minden anyuka legyen büszke magára, hogy kihordta a gyermekét és életet adott neki így vagy úgy.
Le kell sz@rni ki mit gondol, nem lóverseny ez.
Első gyermekemmel császáros voltam. Farfekvéses volt és kétszer a nyakán volt a köldökzsinór. Egyáltalán nem bánom, hogy császároztak, mert ha simán kellett volna megszülnöm, nem élte volna túl.
Az orvos ígyis azt mondta, hogy csoda, hogy egyáltalán túl élte.
A méhlepény is el volt vizesedve és meszesedve és a köldökzsinór is elég szorosan volt a nyakán.
És büszke vagyok arra, hogy császárral szültem.
Mert, ha nem így történt volna, most nem lenne a nagyfiam.
Nem divatból császároznak az orvosok, hanem azért, mert a baba/kismama élete a tét.
Ismerősömet terhességi toxémia miatt császározták, sógornőmet meg azért, mert leesett a babának a szivhangja. Ők is büszkék, mert végig csinálták és egészséges gyermekük született.
Szóval csak a hígagyúak fogják fel úgy, hogy egy császáros anyuka kevesebb.
Krisztike én nem vagyok egy rosszindulatú ember, de kívánom, hogy tapasztald meg, milyen is császárral szülni.
Hogy mennyi fájdalmat kell egy császáros anyukának elviselni.
És igenis ők is büszkék lehetnek, hogy kibírják.
Nekem az első néhány felkelés maga volt a rémálom. De nem hagytam el magam, mert a babámat el kellett látnom. Szétnyílt a hegem is az egyik oldalon. Hónapokig fájdalmaim voltak, kezelésre jártam stbstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!