Mindenképp lesz aranyerem vagy szétszakadok, ha természetesen szülök?
Nem, miért lenne mindenképpen?
Szülhetsz olyan orvossal aki támogatja a gátvédelmet de ha lesz pár öltésed sem befolyásol semmit.
Aranyér meg alkati dolog.
Nem
Én 1. Babával sajnos komplikáció miatt kaptam metszést, de nem repedtem volna 34 -es feje volt
2. Baba akartak vágni, nem engedtem.. nagyobb fejű, Fél kilóval behezebb, rövidebb volt mont az 1. Baba
Repedés annyi lett, hogy varrni sem kellett..
2 hétig volt kellemetlen.. de ülni atb mindent tudtam vele
Aranyerem egyikkel sem lett
Kis hüvelyfali süllyeds.. intim torna kellett volna terhesség alatt is.. most 3 hós a baba
Rendbejött altív Kegel gyakorlatokkal
Bnőm 3 gyereket szült
Az első esetben kapott protokollmetszést 10 éve / 17 éves volt/
Amúgy se aranyere se repedése nem lett utána
2. Vagyok
Hozzá kell tennem hogx a 2. Baba 3 órán belül lett meg.
15 perccel a vizsgálóba érkezés után
Szia. 3 gyermeket szültem 2015 óta, szóval friss élményeim vannak 😊
Az első babánál vágtak, de nem repedtem mert ezzel előzték meg.
2. Baba jóval kisebb volt de nála is vágni kellett.
3. Babanal már volt gatvedelem és mivel nem vágtak pici repedesem lett, kB 2 oltes kellett.
Aranyér egyszer se volt.
Nem törvényszerű.
Az aranyér szerintem is alkati kérdés. Akinek elő szokott fordulni, annak valószínűleg lesz (talán már a terhesség utolsó heteiben). Nekem nem volt.
Kétszer szültem, mindkétszer metszettek. Először protokollmetszésnek nevezném, másodszor pedig szinte kirobbant belőlem a baba és muszáj volt. A második egy hete történt és már napok óta teljesen simán mozgok, ülök mindenféle pozitúrában.
8. Ne haragudj teljesen szándékomon kívül lepontoztalak..
Érintőképernyő🙈🙈
3.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!