Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy kezdődnek leggyakrabban...

Hogy kezdődnek leggyakrabban a szülések: nyákdugó-távozás, magzatvíz-elfolyás vagy fájások? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés
37+4 napos vagyok, elég sokat gondolok erre, hogy vajon nekem hogy fog kezdődni...
2008. nov. 24. 13:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

Lányok, most jót röhögtem! Nem véleményt írtam, hanem az életem egy eseményét. Azt hogy lehet lepontozni??? :-))))

Első válaszoló

2008. nov. 24. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Ezt én sem értem. Ha valaki csak azt akarja hallani ami jó vagy neki tetszik, az vegyen egy bólógatós papagájt. Tényleg nevetséges egy élményt lepontozni, de sajnos a mi kultúránk még fejletlen kicsit.
2008. nov. 24. 15:24
 13/20 A kérdező kommentje:

Hmm, én is néztem, hogy ki pontoz le ilyen jellegű válaszokat. Furcsa emberek vannak itt néha...

Nna mindegy, köszönöm lányok mindenkinek, hogy leírtátok az élményeket!!

2008. nov. 24. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

szia első válaszoló

nem én pontoztam, csak most olvasom.lehet ez volt megtéveztő:"mindenképpen először a nyákdugó megy el ez lehet hogy eszerre az egész de egy két napig is távozhat és utánna az már változó h. mi lesz következőre"

valaki úgy értette talán hogy szerinted mindenképp a nyákdugó távozik először, mert nem úgy kezdted, hogy: " nekem előszőr a nyákdugó távozott..."

na, de hát sajna vannak itt nagyon rosszindulatú emberek.

mindenkinek sok boldogságot

2008. nov. 24. 16:58
 15/20 anonim ***** válasza:

De hát nem is azt írtam, amit idéztél! Úgy írtam, nekem mindkét szülésem a nyákdugó távozásával indult meg.

Lehet, némelyekkel más weboldalt nézünk?

Első válaszoló

2008. nov. 25. 07:53
 16/20 anonim ***** válasza:
bocs, te a 2.válaszoló vagy.az elsöt, a nem hasznos válaszok kipipálásával olvashatod.
2008. nov. 25. 08:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Ó, értem. bocsánat, ezt a funkciót nem ismertem. Akkor a második válaszoló vagyok ezek szerint. De a kérdésem lényegén ez nem változtat.
2008. nov. 25. 18:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1.válaszolónak üzenném, hogy nem mindenképpen a nyákdugó távozásával kezdődik a szülés!

Egyénenként változó, kinek hogy indul meg.

Én pl már kórházban voltam, semmi előjele nem volt a szülésnek. Egyszercsak valami feszítés, nyomás félét éreztem lent, ekkor megnézett a szülésznő, 3 ujjnyira voltam kinyílva. Semmi fájásom nem volt előtte sem. Doki burkot repesztett, és 20 percen belül már ott volt a karomban a baba:)

Előtte 4napon át NST-t csináltak napi 2 alkalommal, ami semmi fájást nem mutatott, és én sem éreztem...

Még mielőtt beküldtek a kórházba, otthon voltam, minden furcsaságot a szülésmegindulásnak hittem, aztán mégsem.

Én túlhordtam pár nappal a kisfiam.

2008. nov. 27. 11:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Reggel 7 óra: nyákdugó részletekben történő távozása.

Este 6 óra: fájdogáló, feszülő has, semmi különös.

Este 8 óra: erősődö, de rendszertelen fájások.

Este 10: nem bírom tovább, hívom a nőgyógyászt.

Este 10.35: autóban, útban a kórház felé pukkanás, elfolyt a magzatvíz.

Este 11.26: császárral megszületik a kisfiam (farfekvés miatt).

2008. dec. 1. 09:05
 20/20 anonim ***** válasza:

ugye hogy érezni a pukkanást?úgy örülök, hogy más is érezte.

:D

2008. dec. 1. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!