szia! mindenképpen először a nyákdugó megy el ez lehet hogy eszerre az egész de egy két napig is távozhat és utánna az már változó h. mi lesz következőre. Szóval ha a nyákdugó elkezd távozni az már egy két nap kérdése vagy óráké és elkezdődhet a szülés. Sok sikert a szüléshez!
2008. nov. 24. 13:21
2/20 anonim válasza:
Nekem mindkét szülésem úgy indult meg, hogy elment a nyákdugó. Utána 6 órán belül mindkét esetben megszülettek a gyerekeink.
2008. nov. 24. 13:25
3/20 anonim válasza:
Nekem a nyákdugó távozásával kezdődött. Este 8-kor ment el, reggel 6-ra megszületett a babánk.
2008. nov. 24. 13:26
4/20 anonim válasza:
Szia, nekem a nyákdugó után még több mint egy héttel kezdődött a szülésem. Persze nem egyszerre jött ki, eltartott pár napig, amíg az a nyálkás cucc távozott. Aztán egy nap elkezdődtek a fájások, először csak 15-20 percenként elég rendszertelenül, aztán pár óra alatt sűrűsödtek 5-10 percesekre, aztán megint pár óra alatt 2-3 percesekre (ekkor még aludtam pár órát) és kb még vagy rá 6 órára folyt el a magzatvizem, ettől az időponttól pedig 10 órára lett meg a kisfiam. Könnyű szülést!
2008. nov. 24. 13:26
5/20 anonim válasza:
Ez mindenkinek változó.
Én mindig azon imádkoztam,hogy itthon legyen a férjem és az autó is,hát hála az égnek este jött rám a szülés ezért itthon volt mindenki.
Én abban reménykedtem,hogy majd a kezdődő fájásokkal fog kezdődni és akkor még lesz pár órám,hogy rendbe tegyem magam,lezuhanyozzak esetleg hajmosás stb a cucctáskába is nyugodtan beletegyem amiket csak akkor lehet,de ez már nem így történt mert 36.hetet aznap töltöttem be és este minden előzetes figyelmeztetés ellenére egyik percről a másikra elfojt a magzatvizem,de fájásom nem volt éreztem,hogy a babám még nem akar világra jönni és még van egy kis időm ezért gyorsan lezuhanyoztam és mentünk a kórházba este 9 körül értünk oda,hajnali háromnegyed 5 körül kezdődtek a fájásaim és fél 8 előtt pár percel világra jött a kisfiam!
Könnyű szülést és jó babázást kívánok!
2 éves kisfiú és 16hetes terhes anyuka
2008. nov. 24. 13:28
6/20 anonim válasza:
szia
én egyáltalán nem vettem észre hogy eltávozott volna a nyákdugóm.
a magzatvizem folyt el, majd 5óra múlva indultak a fájások és újabb 5 óra alatt megszületett a kisfiam.
sok boldogságot
2008. nov. 24. 13:29
7/20 anonim válasza:
Hi! Én észre sem vettem, hogy elment a nyákdugóm! Én 5 hete este kezdtem érezni a fájásokat (8 percenként), majd egre erősödtek-sűrűsödtek. Felhívtam a szülésznőmet, aki mondta, hogy ha 5 perces fájások vannak, s egy fájás 40 másodperces, akkor induljunk be a kórházba. A kórházba érkezéstől 2,5 óra múlva megszületett a babám. Könnyű szülést kívánok!
2008. nov. 24. 13:31
8/20 anonim válasza:
Szia!Nekem fájásokkal kezdődött,a nyákdugó és a magzatvíz egyszerre távoztak.Nagyon gyorsan tágultam,és hamar megvolt a baba (fájásoktól a szülésig kb.4 óra telt el)...pont 1 éve történt mindez:-)
Ne izgulj,minden rendben lesz!
2008. nov. 24. 13:34
9/20 anonim válasza:
Szia! Nekem nem a nyákdugóval kezdődött. Mind a 3 gyermekemnél megrepedt a burok és elkezdett folyni a magzatvíz és utánna a fájások.
2008. nov. 24. 13:55
10/20 anonim válasza:
Orvosi vizsgálat után 1 napig távozott részletekben a nyákdugó, majd szivárogni kezdett a víz, fájások meg 3-4 óra múlva kezdődtek szép szabályosan. A fájások kb 8 óra alatt sűrűsödtek be teljesen, míg végül megcsászároztak, mert csak 1 ujjnyit tudtam tágulni fél nap alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!