Tényleg igaz, hogyha a fájások egy magánklinika közelében kezdödnek, akkor ott is ellátnak? Vagy elküldenek államiba?
részletekben 200-300ezer forintot kiszámláznak egy szülésért???az fincsi...szerintem annyit nem ér meg.
Amúgy meg nekem sem hangzik ez túl valószínűnek, akkor sokan csinálnák...amúgy meg szerintem elég viccesen hangzik, hogy arra felé kell járkálni a kiírt időpont körül, hátha összejön...
na jó, de szerintem az más, ha valaki vidéken van,vagy abban a városban, ahol lakik, csak éppen egy magánklinika környékén....szerintem max megvizsgálják, aztán továbbküldik.Amúgy meg attól még hogy magán klinika, nem biztos hogy jobb az ellátás, hiszen úgy esik be az anyuka, hogy addig nem fizetett a dokiknak, és nem valószínű, hogy a szülésért fog fizetni...
Amúgy hol laksz?
Csak mert nekem sincs se dokim, se szülésznőm, szóval irány Vác, mikor beindul a szülés, oda tartozunk.
de ez úgy hülyeség ahogy van. ha fogadni orvost nincs pénzetek akkor magánklinikára lenne mégha részletben is? amúgy nem hiszem,hgoy részletre számláznának, de már ott kezdődik a dolog, hogy ez egy butaság amit a barátnőd mondott. és mi van ha 20 órán át vajúdsz?! addig a parkolóban vársz a klinika előtt?
figyelj nem kell kétségbe esni mert nincs fogadott orvosod, nagyon sokan vannak így. melyik kórházba tartozol?
minden jót kívánok, ne parázz, rendesen el fognak látni így is, és a barátnődre ne hallgass :)
Szerintem azért hülyeség, mert minden magánklinika közelében van egy állami kórház is. Pl a Kútvölgyi mellett ott van 50 méterre a János kórház. De a Róbert Károly is a központban van és a dr Rose is, és a Telki sincs olyan messze.
Ha ez igaz lenne, mindenki ott bóklászna a környéken a 39.héttől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!