Ti mentetek szülni, rezdezvényről eseményről, családi öszsejövetelről, ballagásrol?
Igen, az unokatesóm esküvőjéröl 38.hetesen.
Csendben leléptünk a férjemmel, bőrönd a kocsiban volt, csak 1-2 ember tudta hogy hova megyünk.
Hajnalban meg bejelentették a még ott lévő vendégeknek, hogy megvan a kislányom.
Párom szülőfalujában a mai napig minden tavasszal bucsu van. Utána minden évben anyóséknál családi banzáj. Kb olyan 25-30an szoktunk lenni.
Reggel mikor otthonról elindultunk, mondtam férjemnek, hogy ne nagyon igyon alkoholt... meg szerintem az estét nem otthon fogom tölteni.
2hetem lett volna vissza a kiírtig.
Megnéztük a bucsut, a többiek felültek mindenre, lánchintára, dodgemre, stb.. én végignéztem.
Felmentünk anyósekhoz, megfőzték bogracsba a kaját, leültünk enni. Egyszercsak elfolyt a magzatvizem. Kb rajtam kívül mindenki bepánikolt 🤣
Sógorom részegen egyből hívta a mentőt nekem, en meg veszekedtem vele, hogy nem kell, majd bemegyünk kocsival, elötte ugyis haza kell ugrani a táskámért.
Kb 10perc mulva ott volt a mentő, vittek is. Férjem hazaugrott a cuccomért, jött utánam. Mire beért (kb 20 percel késöbb mint mi), addigra a kezembrn volt a fiunk.
Iszonyú villamgyors szülés volt, ahhoz képest, hogy első gyerek.
Férjem kiélvezte velünk amit lehetett, majd visszament az anyjáékhoz, ahol még a rokonok ott voltak, azt meg is tartották a tejfakasztót :D
Azóta a fiam a rokonok bucsu fiának nevezik :D
Hello, én még nem szültem, még várandós se vagyok jelenleg; de arra gondolok, hogy én ilyenkor, az utolsó hetekben talán; amikor már bármelyik pillanatban érkezhet a kisbaba, szerintem én már nem nagyon mászkálnék sehova. :)
De amúgy okés, ha megoldható, az nagyon jó; csak hát én inkább mégse mászkálnék már nagy pocakkal. :):)
5!
Hát ez te vagy :D
Majd ha terhes leszel, akkor nyilatkozz inkább ;)
Egyébként honnan tudod, hogy nem indul be pl 2-3héttel elöbb?!
Félidőtől otthon maradsz?!
7
Hahah
Amikor 2 naponta meg naponta nst-re kell menni..
Meg esetleg van már gyereked..
Amúgy 37. Héten még dolgoztam is… nemhoy sehova nem mentem ( ingàztam 60 km-t)
Apukàm született búcsúról szintén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!