Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mentetek szülni, rezdezvény...

Ti mentetek szülni, rezdezvényről eseményről, családi öszsejövetelről, ballagásrol?

Figyelt kérdés

2020. febr. 7. 21:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a második szulesem (ikrek) egy színházi előadás kozepen indult a 31. heten. . Vissza tudtak tartani meg 11 napot, viszont lényegébe véve a színházból mentem szülni.
2020. febr. 7. 21:38
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Március 18-ra voltam kiírva, 15-én 9-kor kezdődött a városi ünnepség, ahol még szavaltam, igaz kicsit előbb, mint tervezve volt. Onnan meg átsétáltam a két percre levő kórházba, és 11.10-kor megvolt a lányom :)
2020. febr. 7. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Igen, az unokatesóm esküvőjéröl 38.hetesen.

Csendben leléptünk a férjemmel, bőrönd a kocsiban volt, csak 1-2 ember tudta hogy hova megyünk.

Hajnalban meg bejelentették a még ott lévő vendégeknek, hogy megvan a kislányom.

2020. febr. 8. 07:48
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Párom szülőfalujában a mai napig minden tavasszal bucsu van. Utána minden évben anyóséknál családi banzáj. Kb olyan 25-30an szoktunk lenni.

Reggel mikor otthonról elindultunk, mondtam férjemnek, hogy ne nagyon igyon alkoholt... meg szerintem az estét nem otthon fogom tölteni.

2hetem lett volna vissza a kiírtig.

Megnéztük a bucsut, a többiek felültek mindenre, lánchintára, dodgemre, stb.. én végignéztem.

Felmentünk anyósekhoz, megfőzték bogracsba a kaját, leültünk enni. Egyszercsak elfolyt a magzatvizem. Kb rajtam kívül mindenki bepánikolt 🤣

Sógorom részegen egyből hívta a mentőt nekem, en meg veszekedtem vele, hogy nem kell, majd bemegyünk kocsival, elötte ugyis haza kell ugrani a táskámért.

Kb 10perc mulva ott volt a mentő, vittek is. Férjem hazaugrott a cuccomért, jött utánam. Mire beért (kb 20 percel késöbb mint mi), addigra a kezembrn volt a fiunk.

Iszonyú villamgyors szülés volt, ahhoz képest, hogy első gyerek.

Férjem kiélvezte velünk amit lehetett, majd visszament az anyjáékhoz, ahol még a rokonok ott voltak, azt meg is tartották a tejfakasztót :D

Azóta a fiam a rokonok bucsu fiának nevezik :D

2021. febr. 1. 10:04
 5/13 anonim ***** válasza:
26%

Hello, én még nem szültem, még várandós se vagyok jelenleg; de arra gondolok, hogy én ilyenkor, az utolsó hetekben talán; amikor már bármelyik pillanatban érkezhet a kisbaba, szerintem én már nem nagyon mászkálnék sehova. :)

De amúgy okés, ha megoldható, az nagyon jó; csak hát én inkább mégse mászkálnék már nagy pocakkal. :):)

2021. ápr. 28. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

5!

Hát ez te vagy :D

Majd ha terhes leszel, akkor nyilatkozz inkább ;)

Egyébként honnan tudod, hogy nem indul be pl 2-3héttel elöbb?!

Félidőtől otthon maradsz?!

2021. ápr. 28. 20:08
 7/13 anonim ***** válasza:
6%
Hát, akkor az utolsó 2-3 hétben maradok otthon, akkor nem csak 2-vel, hanem 3-mal:)
2021. ápr. 28. 20:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Badboy, az egyik osztálytársam ballagásról ment szülni.
2022. febr. 18. 14:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

7

Hahah

Amikor 2 naponta meg naponta nst-re kell menni..

Meg esetleg van már gyereked..

Amúgy 37. Héten még dolgoztam is… nemhoy sehova nem mentem ( ingàztam 60 km-t)

Apukàm született búcsúról szintén.

2022. febr. 18. 18:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Erről az nst-ről most hallottam először; köszi,hogy írtál róla, előbb olvastam róla pár sort; érdekes volt. Respect , hogyha a 37.héten is dolgoztál. (5. és 7. vagyok. )
2022. febr. 18. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!