Ti rögtön tudtátok, hogy ez már az?
1. Gyerek:
39+3 program császár előtti este be kellett feküdni, épp elszundítottam, este 11 körül menzi görcsökre ébredtem. Soha nem jóslóztam, gyanús volt, egyből 5 perces. Reggelig hagytak, akkor már piszkosul fájt, reggel 8kor császár. Nem folyt el víz meg semmi, csak a mindjárt megjön szerű derékfájás keményedéssel egyre erősebben és sűrűbben.
2.gyerek:
39+1 program császár előtt 2 nappal este 11 körul úgy belenyilalt a hasamba a fájdalom, a földre rogytam, ahogy jött, el is múlt, majd le is feküdtem aludni és aludtam reggelig.
Reggel fél hét fogmosás közben menzi görcs szerű fájás, ami átment hascsikarásba, lett egy jó hasmenésem, voltam vagy 5x wc-n, teljesen kitisztultam, el is múlt kicsit. Délelőtt 10 körül újra rendszertelen fájások. Itt már tudtam, elindult. Épp NST-re memtem. Ott mondtam prog császárom lenne másnap, de szülök.
Vizsgálat, NST, diagnózis, ez még nem az, csak jóslók, haza küldtek. A fájások erősödtek és beálltak 5 percesre, vissza a kórházba délután 5kor.
Szülőszoba, CTG, teljesen zárt vagyok, ez még nem az, de azért sétálgassak egy órát ott, majd még megnéznek.
1 óra múlva vizsgálat, 2 ujjnyira tágultam, fájások 3 percesek, erősek.
Nővérke pánikol, riaszatják azorvosom szabiról, este 9kor császár....ekkor már pokolian fájt, legszívesebben kinyomtam volna magamtól.
Köszönöm a válaszokat, mennyi különböző eset... :)
Még jöhetnek.
Azért most kicsit ráparáztam, mert tegnap óta menstruációs görcseim vannak, sőt ma már fájt is a hasam kicsit, sőt, a baba is nyugodtabb (azért amikor mozog, akkor nagyon keményen... :D)
Meglátjuk, lehet hogy még hetekig húzom ezekkel (37+3)
Egyébként a has leszállasa az úgymond előfeltétel, tehát mindenkinél megtörtént, akinek magától indult be? Nekem még nem szállt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!