Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Babavárás 38. hetében mivel...

Babavárás 38. hetében mivel segítek magamon, pihenés vagy mozgás?

Figyelt kérdés
Az az igazság, borzasztó fáradékonyságot érzek az utóbbi egy hétben, és minden már nagyon nehéz - magamon is. Viszont nem tudom mivel teszek jót, ha most tényleg pihenéssel töltöm az utolsó napokat / heteket, vagy azért próbáljam meg megerőltetni magam és mozogni, "pörögni"?

2020. jan. 26. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Vegyesen

Ha birod nagy séta és nagy pihenés Utána

2020. jan. 26. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltess semmit se! A te tested, te érzed. Tedd azt, ami jólesik! Van, aki órákat sétál ilyenkor és van, aki felkelni sem bír. Nem vagyunk egyformák. De egy biztos, erőltetni semmit se kell! Csak ami jólesik!
2020. jan. 26. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos azt mondta, hogy az utolsó hetekben inkább csak pihenjek. Persze a mindennapi teendőket így is elvégeztem, de már csak akkor mentem vhová, ha muszáj volt.
2020. jan. 26. 19:22
 4/4 khniki ***** válasza:
100%
Azt csibáld, ami jólesik!
2020. jan. 28. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!