Combizom fájdalom, utáni fájdalom?
Figyelt kérdés
23 N vagyok még tanuló
Hétfőn diákmelóztam 15-21ig,egy gyógyszertárban komissiózok,kicsit fájt a talpam műszak végén,de nem éreztem semmi fájdalmat
Kedd reggel óta akkora izomlázam van a combjaimban nem bírtam járni,ülni,guggolni
Ha rámozgok és fel le guggolást végzek, akkor enyhül és jobb,de ha leülök vagy fekszek és pihenek pár órát akkor újra előjön az az érzés mintha begyöpösödne a lábam és megint nehezen megy a járás guggolás
Párom kedd este óta Sport lazító krémmel masszírozza reggel és délután,de semmit nem javult
Pihentetem,rámozgok,sport krémezzük, jakuzzuzni is elmentünk azt olvastuk a forró víz lazító hatású, de nem javul
Ki mit tudd javasolni ?
2019. okt. 23. 19:02
1/2 anonim válasza:
Semmit. Várj. Ez DOMS/izomláz. Általában 24-72 óráig tart és masszírozással meg rámozgással tudsz rajta egy kicsit segíteni de nem sokat. Hagynod kell, hogy rendbe jöjjön a combod. Mozogj rá enyhén, nem sokat. Pihenj. Aludj. El fog múlni.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi h irtal
2019. okt. 24. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!