Nyugis, de nem elhagyatott konditerem Budapesten?
Üdv mindekinek!
Azoktól kérdeznék, akik sok helyen jártak már (ergo van összehasonlítási alapjuk), vagy csak szimplán pont kifogtak egy ilyet.
Olyan konditerem érdekelne Budapesten, ami minőségi, nyugis, viszont nem elhagyatott.
Ahol nincsenek kopaszkigyúrt (így egyben) állatok akik ordítva emelnek 8 tonnát, de nem is fogyiklub.
Valami olyan helyet, ahová mondjuk irodisták mennek le meló előtt megmozgatni magukat, vagy meló után kicsit kifárasztani magukat.
A férfiak közben beszélgetnek a nőkről, a nők beszélgetnek a férfiakról.
Tehát az emberek edzési "habitusa" (ha ez a jó szó rá), illetve a terem stílusa olyan, hogy nem "gyúrni" járnak oda az emberek, csak karban tartani.
Kettőt találtam:
1. R70 fitness
Az R70-es irodaház aljában van, de amikor voltam bent, eléggé inkább a gyúrósoknak szólt a dolog.
2. Life1 Corvin
Ez valamivel már jobban tetszett, gondolkozom rajta, de azért gondoltam megkérdezek másokat, hátha tudnak jobbat.
Főképpen az I., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI. kerület lenne ami érdekel.
A lényeg, hogy a Blaha Lujza tértől vagy Kálvin tértől nézve nem a világvége.
IX. kerben lakom, VIII.-ban dolgozom, a Blaha vagy a Kálvin a két nagy csomópont amin átszállok, illetve gyakran a Deák felé kell mennem.
A VII. és VIII. kerületből a Népszínház utca, Aurora u., Aradi u., Kertész u., stb. C-kategóriás nem érdekelne. Inkább a modernebb, nem lepukkant környezet.
Előre is köszönöm!!!
"VII. és VIII. kerületből a Népszínház utca, Aurora u., Aradi u., Kertész u., stb. C-kategóriás nem érdekelne. Inkább a modernebb, nem lepukkant környezet."
Anyukád az a C kategóriás.
#2:
Nem.
Édesanyám felmenői bajor területekre vezethetők vissza és fehérek.
Édesapám felmenői pedig egészen a XI. századig visszakövethetően fehér magyarok.
Az pedig tetszik nem tetszik, az említett területek Budapesten C-kategóriás területek.
Amennyiben nem akarod beismerni, hogy az ezen területeken történő bűncselekmények elkövetőinek több, mint 75%-a C-kategóriás, az a te szegénységi bizonyítványod, ergo hülyeséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!