Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor a sok mozgás a jó...

Most akkor a sok mozgás a jó terhesség alatt vagy a sok pihenés?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tíltja az aorvos, akkor jót tesz a mozgás. De csak, amennyi jólesik. Nem szabad megeröltetni magad. Két terhességből a másodikat aktívan végigmozogtam és nagyon is jobban éreztem magam.
2014. szept. 16. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
*orvos
2014. szept. 16. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Végig mozogtam a terhességem, mert azt olvastam, hogy akkor könnyebben megy a szülés. A vége fájásgyengeség miatt császár lett. Legközelebb végig fekszem a terhességem :D
2014. szept. 16. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt mondta az orvosom, hogy aki előtte sportolt (akár a kocogás, hosszú séták is annak számítanak), az terhesség alatt se tunyuljon el, mert nem kell. De ne akkor kezdjen az ember maratonokat futni, ha előtte meg couch potato volt:)
2014. szept. 16. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Amelyik jobban esik.

Nyilván, ha nincs semmi probléma, akkor nem kell feküdni.

Én pultosként dolgoztam a 37. hétig, nagyon szerettem. A munka és a műszak nem volt megerőltető, csak az alvás volt kevés. De így is minden ok volt.

2014. szept. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!