Állandó fáradtság?
Edzesonline.hu
Elso 5 km edzestervet ajanlom
Nem kell fel orat futni :) kezdetnek 15-20 p felvaltva setaval, rendszeresen, segiteni fog a faradtsag ellen :)
3 dolog:
- Edzéshiány
- Vitaminhiány
- Túl sok faxverés
Én mindig úgy voltam vele, hogy külön-külön vettem meg a vitaminokat, mert így magamnak állíthattam össze. Azt is hittem, hogy nem számít, hogy olcsó kategóriás vitaminokról van szó. Hónapokig voltam fáradt és úgy gondoltam, hogy azért van, mert nincs mindig meg a 8 óra alvás. Viszont zavaró volt, hogy olyan ködösnek éreztem a fejem és nem tudtam koncentrálni. Párommal közben elterveztük, hogy babát szeretnénk és az olcsóbb kategóriás vitaminokat lecseréltem egy minőségi multivitaminra. Pár nap múlva tapasztaltam is, hogy kevés alvás mellett sem vagyok annyira fáradt és sokkal jobban tudok fókuszálni.
Egyébként a sport is sokat tud segíteni. A futás olyan, hogy hozzá tudod magad szoktatni. Viszont ha nagyon nem jön be, akkor vegyél pár súlyzót és csinálj súlyzós edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!