Ciki 40. 000-et adni a dokinak szülésért?
Többre sajnos nem telik.
Magánrendelésen 5000-et kér.
Én amikor a fiamat szültem 4 éves 50 ezret adtam de csak azért mert nagyon nehéz szülésem volt,de utólag kiderült hogy a dokim mindenkinek aki megkérdezte megmondta hogy 80ezer egy szülés nála...én nem kérdeztem így ennyit kapott..egy szót nem szólt,és nem is változott meg a hozzáállása..
Most a 27.hétben vagyok és másik orvosom van (az előző nyugdíjba ment)
Most kérdeztem meg mégis mennyit kér a szülésért..hát nem volt szégyenlős..azt mondta a terhesgondozás 10-szeresét ami nála 10 ezer!! vagyis 100 ezret kér, és mondta ha szülésznőt szeretnék fogadni az plusz 20 ezer...hát nem is tudom, már nem akarok ugrálni, mert nagyon jó orvos bízok benne...de talán ha előbb rákérdeztem volna az ÁRRA lehet hogy dokit váltok.
De maradok..és kinyögöm a kötelező hálapénzt...mert Magyarországon így működik...
Egyébként a húgom anno elment a Barossba egy orvoshoz (nem magán) és mondta neki hogy azért jött ide mert nincs pénze magánorvost fizetni...erre a doki azt válaszolta, csak nem gondolja hogy én ingyen csinálom.... jó nem??
Szóval ha valaki gyereket szeretne vállalni gyűjtsön össze először minimum 200 ezret és kezdődhet...
Egyébként 27 hetes vagyok,lányom lesz aki egyenlőre farfekvéses :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!