Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ciki 40. 000-et adni a dokinak...

Ciki 40. 000-et adni a dokinak szülésért?

Figyelt kérdés

Többre sajnos nem telik.

Magánrendelésen 5000-et kér.

2008. nov. 17. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Ha nem tudsz többet adni, akkor miért lenne ciki. Én ennyit sem fogok, mert nem tudok.
2008. nov. 17. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én sem tudok ennyit adni neki,sőt lehet semmit,maximum ajándékot!

39hetes kismami

2008. nov. 17. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha tobbre sajnos nem tellik, szerintem akkor meg ennyit se kellene adnod neki, ne haragudj de szerintem teljesen felesleges. Figyelj o milliomos, neked meg ez a penz sokat jelent, szerintem koltsd inkabb a babadra es magadra!!!

20000 Ft-ert egy nagyon szep, finomsagokkal teli ajandekkosarat is tudsz neki csinaltatni, es akkor a felebol kijon az egesz, szerintem nem mindegy. Gondold meg jol!!!

2008. nov. 17. 20:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem ciki, én a felét fogom adni meg egy üveg wiskey-t..
2008. nov. 17. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem saját orvosom volt és ő előre közölte velem, hogy 70 ezer lesz a szülés. Az első babámat mindenképpen magánorvossal akrtam megszülni. De ha a te orvosod nem mondja hogy mennyit kér akkor rakj a borítékba annyit amennyit gondolsz. Bár az a tapasztalat, hogy az orvosok a terhestanácsadás 10x-ét kérik a szülésért. Nálad ez esetben 50 ezer forint. Nálam 7000 volt a terhestanácsadás. De egyet értek az előző válaszadókkal is. Csináltathatsz neki egy ajándékkosarat is. tymy
2008. nov. 17. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mindig kiakadok, amikor az orvos előre közli, hogy mennyibe fog kerülni a szülés. Talán a pénzt is előre elkéri? És mit csinál, ha utána mégsem annyit adsz?
2008. nov. 18. 06:29
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
tymy vagyok. A pénzt nem kérte el előre. Azon én is kiakadtam volna. Mivel ismerősőm volt a doki még plusz protekcióval is kezelt. Nagyon rendes volt velem egész végig, még éjszaka is bejött hozzám a kórházba. Mondjuk ennyi pénzért el is várható. Mi is legatyásodtunk amikor terhes voltam volt olyan hónap, hogy kétszer kellett mennem tanácsadásra. Egy hónapban 14ezer forint kiesés az sok. A szülést is az anyasági támogatásból rendeztem. De a következő gyereket már nem magán utón fogom végigvinni.
2008. nov. 18. 07:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is 40 000-et adtam volna, csak azért adtam 50 000-et, mert segítenie kellett, nehéz szülésem volt.Le a kalappal előtte. De ha simán szültem volna, akkor 40 000-et kapott volna.
2008. nov. 18. 11:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy sajnálom, mikor ilyen kérdéseket olvasok.

Nem elég, hogy csomó mindent kell majd venni a babónak, még súlyos tízezreket nyelnek be a pénzéhes tetves orvosok.

Külföldön ez nem divat hála az égnek, nem értem, hogy lehet ebből ilyen rendszert csinálni egy kicsi szegény országban, mint a miénk.

Én Angliában egy fillért nem adtam, el sem fogadnék és úgy kezeltek, mint egy hercegnőt.

Szerintem nem ciki, hogy "csak" 40 ezret adsz, én egy ruppót sem adnék. Az orvosnak ez a dolga!

2008. nov. 18. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:
...fogadnák...bocsi
2008. nov. 18. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!