Ciki 40. 000-et adni a dokinak szülésért?
Többre sajnos nem telik.
Magánrendelésen 5000-et kér.
Szia!Én sem tudok ennyit adni neki,sőt lehet semmit,maximum ajándékot!
39hetes kismami
Hat ha tobbre sajnos nem tellik, szerintem akkor meg ennyit se kellene adnod neki, ne haragudj de szerintem teljesen felesleges. Figyelj o milliomos, neked meg ez a penz sokat jelent, szerintem koltsd inkabb a babadra es magadra!!!
20000 Ft-ert egy nagyon szep, finomsagokkal teli ajandekkosarat is tudsz neki csinaltatni, es akkor a felebol kijon az egesz, szerintem nem mindegy. Gondold meg jol!!!
Úgy sajnálom, mikor ilyen kérdéseket olvasok.
Nem elég, hogy csomó mindent kell majd venni a babónak, még súlyos tízezreket nyelnek be a pénzéhes tetves orvosok.
Külföldön ez nem divat hála az égnek, nem értem, hogy lehet ebből ilyen rendszert csinálni egy kicsi szegény országban, mint a miénk.
Én Angliában egy fillért nem adtam, el sem fogadnék és úgy kezeltek, mint egy hercegnőt.
Szerintem nem ciki, hogy "csak" 40 ezret adsz, én egy ruppót sem adnék. Az orvosnak ez a dolga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!