Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy láttátok a 2,5 éves...

Hogy láttátok a 2,5 éves gyereketeket amèg kórházba voltatok?

Figyelt kérdés

Nagyon anyás, és ragaszkodó ahogy én is hozzá:). Császárom lesz. 4-5 nap bentlèt. Minden nap jönnek be hozzám, de gondolom őt nem engedik majd be(?), Így nekem kell kimennem az előtérbe.

Nagyon megviselte az ilyen korú gyereketeket ezek a napok mikor külön voltatok? Persze van apja, vele is lesz, de ő nagyon anyás. Félek hogy "haragudni" vagy eltávolodni fog. 28 hetes vagyok, de minden nap ezen aggódok hogy mi lesz azokban a napokban.

2019. okt. 2. 12:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

Jobban megviselné, ha minden nap becibálják, lat teged, de nem maradhat veled, mintha nem látna x napig.

Ha nagyobb lenne, jobban megviselné. A 6 eves fiam azota lett anyasabb, miota az öccsével 3 napig benn voltam.

2019. okt. 2. 16:28
 12/20 anonim ***** válasza:
36%

Nagyon furcsa ezt olvasni, hogy sokan be se viszik. Szegény gyerek két éven át max pár órát nem látta az anyját, most meg napokig. Ez szerintem nagyobb sokk.

Én bevittem és ha jön majd harmadik akkor is beviszem mindkettőt. Én is kíváncsi vagyok az új babámra, feleségemre, gyerekek is biztos, hogy kíváncsiak lesznek.

2019. okt. 2. 17:40
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az a para, hogy 2 évesen a gyerek max órákra nem látja az anyját...
2019. okt. 2. 17:52
 14/20 A kérdező kommentje:

Nekem is fura hogy sokan így látják hogy hirtelen 5 napra semmi látogatás...úgy gondolom az a nagyobbik rossz neki.

Már most mondogatjuk neki hogy doktor bácsi majd segít kivenni tesot, nekem pedig ott kell aludnom majd, apával ő meg itthon alszik de minden nap jön hozzám és látjuk egymást. Ilyenkor mondja hogy jó. És mire oda érünk decemberben, már ezt sokszor fogja hallani, bízom benne hogy megérti. De így is nehéz lesz. Meghallgatom más tanácsát, de ezzel nem értek egyet hogy napokig semmi...mi nem így fogjuk csinálni. Napi kettő az csak terv, mivel tényleg itt van közel, lehet csak egy lesz plusz telefon. De nem akarom magam elszeparálni tőle napokra hirtelen.

És én legutóbb 1 éjszakára kb fél éves korában voltam tőle el. Azóta se igenyem, se kedvem. Olyan gyorsan felnő, nagyobb lesz, minden percét ki akarom élvezni annak hogy vele vagyunk, és ezzel megalapozom a kapcsolatunkat. Persze lehet más nem ért ezzel egyet, de én így gondolom.

2019. okt. 2. 18:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A nagy 2 év 3 hónapos volt,amikor császároztak a kicsivel.Nem jött a kórházba,mindössze egy alkalommal beszéltünk telefonon,és semmilyen trauma nem érte.Mellesleg nekem nem jutott VIP szoba,ami azt jelentette,hogy nekem kellett kimenni a folyosóra,ha látogatóm érkezett,és nem jöhetett be a családom a kórterembe,így nem szívesen hagytam az újszülött babámat a csecsemős nővérekre.A nagy egyébként nem hiányolt,csak én sírtam,amiért napokig nem láttam! XD Egyébként csinálja mindenki úgy,ahogy jónak látja!
2019. okt. 3. 00:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem a gyerek nem tud elszakadni tőled pár napra, hanem te tőle. Nem is gond ez, normális érzés ez, csak a gyereknek meg rosszat teszel, ha ezt nem tudod féken tartani. Gondolom rengeteg áldozatot hoztál már érte, sokszor előtérbe helyezted az ő dolgait a sajátoddal szemben, most is menni fog.
2019. okt. 3. 06:56
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

"Szerintem az a para, hogy 2 évesen a gyerek max órákra nem látja az anyját..."

Miért? Mi a baj ezzel? Egy két éves nem fog anyja nélkül aludni ha csak pl szülés miatt nem muszáj. Miért aludna különben külön?

Nálunk tök jól elvan a nagyszülőkkel, de az is csak pár óra ha délelőtt viszik, este hozzák.

Kérdező szerintem is igazad van, a gyerek meg fogja érteni és apuka meg tudja beszélni vele, hogy mihez van kedve: Anyahoz és tesohoz menjünk be vagy játszótérre?

2019. okt. 3. 07:17
 18/20 anonim ***** válasza:

3 eves volt amikor szuletett a teso.

En nem akartam hogy bejojjenek, amugy is csak az eloterbe johetnek latogatok. Csaszaros voltam,3 napig voltunk bent. Napi 2x video telefonaltunk!:)

2019. okt. 8. 22:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 3 volt és azt se tudta,hogy nem vagyok otthon. Addig soha egy napot se töltöttünk külön, mindig mellé feküdtem az ágyba elalvásnál. A nagyszülőknél volt az idő alatt és meglepetésemre egyszer sem hiányolt, viszont nekem őrülten hiányzott.
2019. okt. 19. 23:41
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és végig bőgtem a kórházig az utat.
2019. okt. 19. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!