Nektek ciki az amikor a gyereketeket vendégségben kell átpelenkázni? Voltatok már kínos helyzetben emiatt?
Nekem egyáltalán nem. Volt, hogy a másfél éves kisfiammal voltam egyik barátnőmnél, Dóránál (tudni kell róla, hogy eléggé értelmiségi, szigorú tekintete és hátul kontyba fogott haja van).
A fiam előtte állva a hálószobájában bekakilt a pelenkába, miközben együtt játszottak, dumáltak.
Szó nélkül felfektette az ágyára és elkezdtük együtt pelenkázni a kicsit (Dóra törölte ki a popsiját) aztán a kakis pelus kidobása után kicsit kinyitotta az ablakot és szellőztetett, aztán foglalkoztunk tovább vele, mintha mi se történt volna.
Miért lenne ciki? Nekem még olyan is volt, hogy a fiam sugárban pisilt a dokinál.
Kisbaba, nem tehet róla...
Nekem is rotyogtatott már a kislányom a legváratlanabb helyzetekben, meg reggel meglepte a vendégsereget azzal, hogy kiparádézott eléjük a potroh-méretűvé dagadt esti pelijével és közölte fennhangon, hogy épp pisil.
Nem volt semmi belőle, pelust le, tisztogatás, új pelus.
Nem is értem mi lenne ebben a ciki, öntsünk betont a gyerek output-nyílásaiba mielőtt mások elé megyünk?
Mi a másik lehetőség? Az, hogy hosszú ideig benne ül a kakiban, és pörös lesz a fenéke. Te meg rohanhatsz haza azonnal, mert az viszont ciki, ha kakiszagú a baba, és mindenki rendesen érzi.
Fel kell készülni. Vízhatlan alátét, csere pelus, popsitörlő, és egy nejlonzacskó, amibe bele tudod tenni, hogy legalább úgy ahogy ne szagosodjon a kukában. Megkérdezed, hogy hova tudod kidobni.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!