Meddig ciki a szoptatás? Mindenki azt mondja hogy önző vagyok, pedig véleményem szerint amíg igényli és van is addig nem az. 😊
Barátnőm 4(!) éves koráig szoptatta a picit!
Már ebbe is beleugat mindenki?!Megáll az eszem!
Szamomra furcsanak tunik egy totyogo es beszelni tanulo gyerkoc,aki a jatszoteren fennhagon ordit es tepi az anyja ruhajat h "ciciiiiiiiit". (Lattam ilyet). De ha Ti nem vagytok ilyen kirivoak akkor nem gond:)
2 eves kor felett viszont szamomra ez kifejezetten beteg dolognak tunik.
2es: van, amibe nem ugatnak bele?
kérdező: úgyis meg fognak szólni, ha nem ezért, akkor majd másért. Ezt el kell engedni a füled mellett.
Én 18 hós koráig szoptattam a lányomat. Akkor azért választottam el, mert már minimális tejem volt, és főleg éjszaka csak "cumizott" . Elég volt.
Személy szerint nálam 2 éves kor a lélektani határ, de ha valaki tovább szoptatja, akkor ámen.
Egy éves korig mindent megtettem a másik gyerekemnél is, hogy kapjon anyatejet.
A szoptatás fontos, és egy 14 hónapos pici gyereknél még teljesen okés, hogy szopik!
15 honaposom is napi 3-4 szer, ejjel ketszer szopizik. Remelem fog is meg sokaig!
Senkinek semmi koze hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!