Ciki, ha a gyerkőc két éves kora után is szopizik?
Figyelt kérdés
A kislányom elmúlt két éves, de még mindig szopizik. Elég gyenge, beteges, ezért ha jól gondolom az anyatej "erőt" is ad neki. Gondot okozhat ez még (mármint a 2 év feletti szoptatás)?2012. nov. 24. 16:29
1/8 anonim válasza:
Ha neked nincs vele gondod akkor nem. Nem tudom én ha a gyerekem már a tudatára ébredne nekem nem férne bele. De mindenki más így szép a világ.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem ciki.
Az én lányom is elmúlt kettő, bölcsis augusztus óta, még szopik reggel és este.
Ha megvan a helye a szoptatásnak az életetekben, tehát nem unalomból szopik, akkor nyugodtan:).
Az én lányommal megbeszéltem, hogy már nagylány, csak itthon van szopi.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek. :))
2012. nov. 24. 16:48
4/8 anonim válasza:
Az első két válaszoló elmondta amit én is gondolok erről. Nem ciki, ha neked nem az, habár én el nem tudnám képzelni hogy a 1,5 éves fiamat még szopiztassam. Szerintem akkor nem egészséges ez, ha ez nem étkezés, hanem csak megszokás, nyugtatás miatt van. De ahogy írtad, nálatok nem erről van szó.
5/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy 2 évesen az anyatej ad erőt neki, ha most is beteges.
Én nem tudnám az enyémet ennyi idősen, de nem is vagyunk egyformák. Ha nektek jó, akkor mindegy, hogy másnak ciki-e vagy sem.
Nehezebb lesz elválasztanod.
6/8 anonim válasza:
szerintem ez a legbensőbb magánügy!
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, mért lenne az? Ha neked így jó akkor jó.
8/8 anonim válasza:
Nem ciki, jóval tovább szoptattam középső és harmadik gyermekemet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!