Nagyon ciki a kérdés, de volt másnak is ilyen érzése szoptatás közben?
Nagyon ciki ezt leírni, de hát erre való egy anonim oldal.
Szóval imádok szoptatni, imádom a babám, már elmúlt egy éves is és szerencsére még mindig van elég tejem, szóval ezekkel semmi gond.
A kérdésem az lenne, hogy másnak is előfordult-e már, hogy a szoptatás közben, hogy is írjam le, amikor a pici úgy tudja "csócsálni" az ember mellét, hogy olyan "izgatáshoz" hasonló érzése legyen? A babám 10-20 percit tudja rágni, hát előfordult már, hogy furcsa érzés volt.
A férjemet meg egyszerűen nem tudom odaengedni, mikor együtt vagyunk, mert annyira érzékeny a bimbóm és most az nekem egy "etető szerv" nem pedig örömszerzés forrása. Nem egyszerű oda vissza kapcsolgatni az anya és feleség szerepek között...
Egyáltalán nem "ciki". Te így éled meg a szoptatást, majd ha abbahagyod a szoptatást, akkor minden visszaáll a régibe. Akkor már nem fogod mozgó büfének nézni a melleid.
Örülj neki, hogy így állt be az agyad rá.
Sajnos én mind a két gyerekemnél szabályosan rosszul voltam. Pedig nem a szoptatással volt problémám, mert mind a kettő viszonylag sokáig szopott (8 és 11 hónapig), de nálam rendszerint a hányinger jelentkezett minden evés alkalmával, szédültem, melegem volt télen-nyáron és az egész testem remegett, mint egy kocsonya. ;(
Nos, jöhet a lepontozás, de szerintem meg nem normális, hogy a szoptatás közben izgatáshoz hasonlóan érzel...
A férjed meg nem engeded oda...??? a gyerek meg már több mint 1 éves, régen nem baba!
Természetesen. Oxitocin szabadul fel ugyanúgy, mint orgazmus közben (természetesen nem ugyanannyi, ezért nem is olyan "egetrengető érzés") Ez nem ciki-nem ciki kérdés, szimpla kémiai. [link]
Amúgy én sem engedem a mellemhez a páromat. Vagyis hozzáérhet, de az kellemetlen ha mellbimbómat izgatja.
Nem ciki.
Volt itt egy anyuka, aki el is élvezett közben. Az ő kislánya már 6 éves, de még mindig szoptatja. Teje már nincs, ez csak intimitás.
Hát azért azt nem hittem volna, hogy ennyi aberrált perverz állat jelentkezik erre a kérdésemre, főleg privátban.
Remélem impotensek vagytok és soha nem lesz gyereketek!
A normális válaszokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!