Nagyon ciki a kérdés, de volt másnak is ilyen érzése szoptatás közben?
Nagyon ciki ezt leírni, de hát erre való egy anonim oldal.
Szóval imádok szoptatni, imádom a babám, már elmúlt egy éves is és szerencsére még mindig van elég tejem, szóval ezekkel semmi gond.
A kérdésem az lenne, hogy másnak is előfordult-e már, hogy a szoptatás közben, hogy is írjam le, amikor a pici úgy tudja "csócsálni" az ember mellét, hogy olyan "izgatáshoz" hasonló érzése legyen? A babám 10-20 percit tudja rágni, hát előfordult már, hogy furcsa érzés volt.
A férjemet meg egyszerűen nem tudom odaengedni, mikor együtt vagyunk, mert annyira érzékeny a bimbóm és most az nekem egy "etető szerv" nem pedig örömszerzés forrása. Nem egyszerű oda vissza kapcsolgatni az anya és feleség szerepek között...
Hát ha Neked írtak volna ilyen undorító dolgokat a kisbabádról, szerintem te is felkaptad volna a vizet.
Undorító, hogy egyesek az anyaságot, kisbabázást, szoptatást szexuális izgató eszköznek tudják tekinteni.
Ja és a TORNAIS nevű felhasználó már többetik szoptatással kapcsolatos kérdésemre írja a hülyeségeit. Ő tipikusan egy olyan aberrált barom, aki itt böngészi a szoptatás témakörét és erre élvezkedik otthon. Az ilyenekből lesznek a pedofilok/zaklatók.
Szerintem nem ciki, ez csak egy érzés, amit nem lehet ki-be kapcsolgatni.
Nekem a szoptatásban az okoz örömet ha hallom kortyolni a picit, és látom a végén azt az elégedett,jóllakott mosolyt az arcán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!