Tényleg "ciki" ha nappalra is rugit adok újszülött kisfiamra?
Kisfiam 3 hetes, eddig mindig úgy öltöztettem itthon nappalra is, hogy egy body és fölé egy rugdalozó. Tudom, hogy manapság már ilyen pici babáknál is a nadrág, póló, pulóver stb. a divat, és semmi bajom ezekkel, tényleg nagyon aranyosak (nekünk is vannak ilyen ruhadarabjaink is), de nekem egyszerűen így kényelmes most, amikor még naponta kb 10-szer kell pelenkázni, átöltöztetni is könnyebb így, stb.
Viszont már két ismerősöm is megjegyezte a képeket látva, hogy miért mindig "alvósruhában", "pizsamában" van a baba, miért nem öltöztetem fel nappalra "rendesen", meg hogy később milyen "ciki" lesz visszanézni a képeket.
Tényleg ez a lényeg egy 3 hetes babánál?? Hogy elég csinos legyen a képeken...? Nekem amúgy a rugiban is kifejezetten tetszik, és szép, aranyos, nem elhasznált darabokat adok rá...
Nektek is furcsa manapság, ha nappal is rugiban van egy kisbaba?
Ha neked tettszik, nem mindegy, mit mondd más???
Már most kezd el megtanulni figyelmen kívül hagyni ezt.
Mert amikor majd jönnek a fejlődési meg nevelési okosságok, tanácsok, akkor sem biztos, hogy másra kell hallgatni. Sőt, leginkább senkire, csak a védőnőre, meg orvosra.
Ha neked így megfelel, akkor mondd meg nekik, hogy nektek így jó, és kész.
Az első 1 honapban én is igy oltoztettem. Most body es nadrág van a fiamon, ejjel pedig labas naci es body.
Ne foglalkozz veluk. Nem ciki.
A legpraktikusabb ruhadarab evör, én aztán leszartam ki mit mondd, cserébe pedig a baba se sírt az indokolatlan öltöztetős nyúzás miatt.
3 hónapos koráig ebben volt, utána a kúszás miatt váltottunk harisnya-body kombóra. Na azért is mit kaptam... :D Szerintem meg az a hülye, aki naponta 50x visszahúzza rá a zoknit és/vagy olyan ruhát ad rá, amiben nem tud teljesen szabadon mozogni (például a szűk farmer cuccok).
Szerintem tojd le, az első hónapokban sokkal fontosabb a praktikum, van elég bajod anélkül is, hogy ezen pörögj. Aki öltöztetni való babát akar, vegyen a játékboltban.
Kb 3 honapos koraig nekem is abban volt akkor kezdett engen is zavarni.
Nagyon nem volt parkitkus előtte másba öltöztetni. Személyes véleményem szerint nem is állt jól neki.
Le kell sz####ni amit mas mond csinald ugy ahogy te jónak látod!
6 hónapos a fiam és még mindig rugit adok rá. Egyáltalán nem érzem cikinek és senki nem jegyezte még meg.
Nekünk is így kényelmes. Összevissza mozog/forog és a pulcsik, kisnadrágok mindig elfordulnak rajta.
Ő is jobban érzi magát rugiban.
Úgy csináld, ahogy nektek jó.
Nekünk így jó. Én rugit adok rá, amíg csak lesz a méretében.
"Viszont már két ismerősöm is megjegyezte a képeket látva, hogy..."
Eleve föl se kéne tölteni róla képeket, és akkor senki semmire nem tesz megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!