Tényleg "ciki" ha nappalra is rugit adok újszülött kisfiamra?
Kisfiam 3 hetes, eddig mindig úgy öltöztettem itthon nappalra is, hogy egy body és fölé egy rugdalozó. Tudom, hogy manapság már ilyen pici babáknál is a nadrág, póló, pulóver stb. a divat, és semmi bajom ezekkel, tényleg nagyon aranyosak (nekünk is vannak ilyen ruhadarabjaink is), de nekem egyszerűen így kényelmes most, amikor még naponta kb 10-szer kell pelenkázni, átöltöztetni is könnyebb így, stb.
Viszont már két ismerősöm is megjegyezte a képeket látva, hogy miért mindig "alvósruhában", "pizsamában" van a baba, miért nem öltöztetem fel nappalra "rendesen", meg hogy később milyen "ciki" lesz visszanézni a képeket.
Tényleg ez a lényeg egy 3 hetes babánál?? Hogy elég csinos legyen a képeken...? Nekem amúgy a rugiban is kifejezetten tetszik, és szép, aranyos, nem elhasznált darabokat adok rá...
Nektek is furcsa manapság, ha nappal is rugiban van egy kisbaba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!