Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet vkit lebeszélni a...

Hogy lehet vkit lebeszélni a szülésről? Főleg egy olyan embert, akit anyának se lehet nevezni.

Figyelt kérdés
"Sógornőmről" van szó. Szülni akar,mert mindig előjön a cisztája és akkor elmúlna.(Hozzáteszem unokatesómnak is ez volt a baja, szült, de 2évre megint előjött.) Van egy 7éves lánya, aki a volt férjével él, lemondott a kislányról:S Van egy 2éves fia(párom tesójával közös), de vele se foglalkoznak, pénzük sincs. Ennek az embernek nem szabad még 1 gyereket szülnie!!Segítsetek,h beszéljük le róla?
2010. júl. 14. 10:57
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Ehh, nagyon hülye megállapítás volt,h nem jön össze a baba. Még nem is szeretnénk. Egyébként nem csak én gondolom így, hanem az egész család. Csak még én vagyok az akit meghallgat, megkérdezi a véleményem. Így nekem kéne őt lebeszélni. Ha mindent elmesélnék, rájönnétek,h igazam van. Néhány példa: akinek szülni akar, azt folyton átveri, pénzt lopott anyósáéktól, hazudik össze-vissza, 2gyereke van egyik se érdekli. Egyszer nem látta-hallotta vki a családból,h azt mondaná,h szeretlek kisfiam, vagy megpuszilná vagy bármi. És csak azért akar szülni,h elmúljon. Tehát nem azért,h jajj de jó lenne még egy apróság, mennyire szeretnék egy babát...hanem szülni kell,h elmúljon és kész.
2010. júl. 15. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!