Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért akarnak lebeszélni a...

Miért akarnak lebeszélni a szülésről? 20 éves vagyok, a férjem 28, babát akarunk, de a környezetünk ellenzi. (Nem a család!)

Figyelt kérdés
Nincsenek megélhetési gondjaink, szertjük egymást.
2008. nov. 30. 09:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én csak visszakérdeznék. Rajtatok és a családotokon kívül, kinek, mi köze van hozzá?
2008. nov. 30. 09:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Igazad van, de nem tudom elengedni a fülem mellet, azt amit a baráti kör és a kollégák szajkóznak. (Jobb lenne 30 körül, ráérsz még, fiatal vagy ehhez... és még sorolhatnám.) Tényleg nincs itt az ideje? Én érettnek gondolom magunkat és a kapcsolatunkat hozzá.
2008. nov. 30. 09:58
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Én 22 éves leszek pár hónap múlva (párom is csak 22)és a kislányom pont egy hete született.Igaz,ő véltlenke ltt,de nem bánjuk.Ha még egyszer abban a pillanatban lennék,hogy el kéne döntenem megtarsuk-e,vagy sem,még csak nem is gondolkoznék rajta,sokkal jobb szerintem így fiatalon,a kórházban nagyon sok "túlkoros nőt" láttam,akik szinte nagymamák lehetnének.És első babájukat szülték.Nekünk még sokkal nagyobb a türelmünk,mivel szórakozni vágyunk mi is,szivesebben csinálunk majd programokat a babával,mint az idősebbek,arról nem is beszélve,hogy sokkkal egészségesebb fiatalon szülni,a babának is jobb és neked is,és előbb rende is jössz.Arról nem is beszélve,hogy sokkal nagyobb az esélyed a régi alakodta megtartani,nekem nincs már semmi hasam,a bőröm sem nyúlt ki nagyon(nem voltam se vékony,se kövér a szülés előtt),de az idősebbek,akikkel együttt tusoltam...De ez már csak mellékes.Szerintem ha komolyan gondoljátok nyugodtan,ráadásul nagyon megváltoztat a baba,rajtam már most csodálkoznak sokan:)
2008. nov. 30. 10:13
 4/14 A kérdező kommentje:

Hú de jól esett ezt most olvasni.

Köszi :)

2008. nov. 30. 10:16
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Éna fiamat 28 évesen szültem, most 37 leszek a másodiknál.

Nem maradtam le semmiről és nem érzem magam öregnek sem.

2008. nov. 30. 10:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

én még 20 sem vagyok, 4hónap múlva töltöm, és 34hetes kismama.A párom 25éves, és egyáltalán nem gondolom h korai lenne vagy éretlenek lennénk a feladatra, az hogy a környezetem mit gondol az meg nem érdekel.

2008. nov. 30. 10:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, érzitek a pároddal, hogy itt az ideje, akkor hajrá! Mindenkinek akkor kellene gyereket szülnie, amikor saját maga úgy gondolja, hogy képes egy gyereket felnevelni és foglalkozni vele jó sokat, hogy nem lesz probléma, ha a baba miatt nem mehet bulizni, ha egy kicsit hanyagolni kell majd a baráti kört. Ha így érzitek, akkor teljesen mindegy, hogy 20 vagy 30 éves vagy, jöhet a baba. Nálam ez az idő 30 évesen jött el, de a barátnőm már 22 évesen szült. Szóval, nem a környezetedre hallgassatok!

33 hetes

2008. nov. 30. 10:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem is akkor kell vállalni a babót,amikor ugy érzed elég érett vagy rá.Ha nálad ez 20 évesen jött hát sok szerencsét hozzá.Szóval soha ilyen ügyben ne halgass senkire.Én 25 évesen szültem de sokszor mondom a férjemnek,h válalhattunk volna elöbb babót:))))))))))
2008. nov. 30. 11:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Jajj,nekem UGYANEZT mondták. 23vagyok, pár hónap múlva 24 és babát várok. A család még nem tudja, kicsit tartok attól mit fognak hozzászólni, de a napokban elárulom mindenképpen. Nehogy hallgass rájuk, ha készen álltok mindketten, akkor hajrá!!!

Mondom, nekem dettó ugyanezt mondták. Ugyan mire várjak? Arra, hogy majd én is meddővé váljak, vagy vmi bajom legyen? Annyi 20on éves lánynak van baja, nehezen jön össze a baba egyre több embernek. Aki be akarja vállalni, az vállalja be. Más emberek éljék a maguk életét és ne szóljanak bele a te életedbe! A te életed, a te tested a tied, senkinek semmi köze hozzá. Mondd vissza nekik, te se mondtad meg nekik, hogy mikor mit csináljanak, stb...

2008. nov. 30. 11:15
 10/14 anonim ***** válasza:
25%
Szia! Én nem bántani akarlak de valószínűnek tartom,hogy te ezt azért kérdezed,mert valójában még te is kicsit bizonytalan vagy. Igaz?? Ha tényleg igazán szeretnéd a babát,nem lenne ez kérdés.
2008. nov. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!