Miért akarnak lebeszélni a szülésről? 20 éves vagyok, a férjem 28, babát akarunk, de a környezetünk ellenzi. (Nem a család!)
Hú de jól esett ezt most olvasni.
Köszi :)
Éna fiamat 28 évesen szültem, most 37 leszek a másodiknál.
Nem maradtam le semmiről és nem érzem magam öregnek sem.
Szia!
én még 20 sem vagyok, 4hónap múlva töltöm, és 34hetes kismama.A párom 25éves, és egyáltalán nem gondolom h korai lenne vagy éretlenek lennénk a feladatra, az hogy a környezetem mit gondol az meg nem érdekel.
Ha úgy érzed, érzitek a pároddal, hogy itt az ideje, akkor hajrá! Mindenkinek akkor kellene gyereket szülnie, amikor saját maga úgy gondolja, hogy képes egy gyereket felnevelni és foglalkozni vele jó sokat, hogy nem lesz probléma, ha a baba miatt nem mehet bulizni, ha egy kicsit hanyagolni kell majd a baráti kört. Ha így érzitek, akkor teljesen mindegy, hogy 20 vagy 30 éves vagy, jöhet a baba. Nálam ez az idő 30 évesen jött el, de a barátnőm már 22 évesen szült. Szóval, nem a környezetedre hallgassatok!
33 hetes
Jajj,nekem UGYANEZT mondták. 23vagyok, pár hónap múlva 24 és babát várok. A család még nem tudja, kicsit tartok attól mit fognak hozzászólni, de a napokban elárulom mindenképpen. Nehogy hallgass rájuk, ha készen álltok mindketten, akkor hajrá!!!
Mondom, nekem dettó ugyanezt mondták. Ugyan mire várjak? Arra, hogy majd én is meddővé váljak, vagy vmi bajom legyen? Annyi 20on éves lánynak van baja, nehezen jön össze a baba egyre több embernek. Aki be akarja vállalni, az vállalja be. Más emberek éljék a maguk életét és ne szóljanak bele a te életedbe! A te életed, a te tested a tied, senkinek semmi köze hozzá. Mondd vissza nekik, te se mondtad meg nekik, hogy mikor mit csináljanak, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!