Hogy lehetséges az hogy valaki nem veszi észre hogy 7 hónapos terhes? (vagy csak mondja). Egyáltalán az anyja? A család hogy-hogy nem veszi észre?
Legborzasztóbb hogy az édesanya (vagyis nagymami) ÓVÓNŐ ÉS LÁNY GYERMEKE VAN! Az osztályfőnők hívatta be a szülőt, hogy terhes a lányuk. Az anya annyit mondott, hogy csak olyan duci lesz mint ő. Otthon elbeszélgetett a lánnyal és kiderült.
Mi már piszkáltuk hogy tán terhes, de tagadott.
Egy hónapja még szekrényt ugrott tesi órán velünk.
Most derült ki a dolog. A csajszi kicsit ducika.
Mi még meg is nyomkodtuk a hasát hogy:--"X te terhes vagy???" Válasz: "áááá hülyék vagytok ti" Pici volt a melle, és az tünt fel sokunknak hogy megnőtt.
EGyedül a kötelező uszodába járást hagyta ki.
Ráadásul a csajszi nekem még rokon is. Volt most hétvégén egy családi ebéd, hát ne tudjátok meg....olyan volt a hangulat mint egy halotti toron...Hogy Jajj szegényke................
Kiakadtam. Visszaszámoltam, és pont akkor csinálhatták a gyerket mikor a lány egész hétvégére eltünt. (diszkóba voltunk, be volt rugva, és egy autóba szállt be, aztán meg az egész család kereste, vasárnap este került elő.)
Annyira durva. Más meg mennyit szenved, ez meg szerintem el is dobta volna ha nem derül ki.
A legdurvább: Nem volt orvosnál sem. Most vitte el az anyja. Még kiskönyve sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!