Az egész család kivan! Mit csináljunk!? 2 Kislányom van az egyik 3,5éves a kicsi 8 hónapos! Egyszerűen nem tudom mi történik a kicsivel! Mit tegyek?
én még szeparációs szorongásra gondolok... lehetséges?
ha van hordozókendőd, mei-taiod. kösd magadra, akkor aktívan meg tudsz csinálni rengeteg dolgot otthon és a nagyobbal is tudtok így foglalkozni. apa meg próbáljon besegíteni többet a kicsinél is nagynál is, hogy mindkettővel tudj érdemben foglalkozni.
Én ilyenkor hagytam egy ideig a földön, hamar abbahagyta a sírást, és feltalálta magát.
EGy barátnőm amúgy pont agy volt a babájával, aki azért sírt hason fekve, mert nagyo szeretett volna kúszni, de nem tudott szegény. Így a barátnőm hallgathatta egész nap szinte a sírdogálást, mert akár hogyan volt, akár hol a baba, rögötn hasra fordult, és próbált kúszni. Ez sajnos csak akkor múlt el, amikor megtanult kúszni, és sikerélménye lett. Ileltve kb azonos időben ült fel, így most már teljesen akarata szerint mozog a baba.
Az én lányom elég hamar megtanult kúszni, úgy, hogy a fürdőkádban én hanyatt feküdtem, ő meg rajtam, hason. És í vízben, vizesen szinte csúszott is rajtam, illetve én a talpához tettem a kezem, így jobban tudta magát tolni. Ez volt egyik este, másnap meg már "egyedül" is ment neki a földön.
Kitartás nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!