Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért akarnak lebeszélni a...

Miért akarnak lebeszélni a szülésről? 20 éves vagyok, a férjem 28, babát akarunk, de a környezetünk ellenzi. (Nem a család!)

Figyelt kérdés
Nincsenek megélhetési gondjaink, szertjük egymást.
2008. nov. 30. 09:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi csajok.

Örülök, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy fiatalon szülni JÓ!

Jó babavárást mindenkinek!

2008. nov. 30. 13:37
 12/14 anonim válasza:
100%
Hajrá ne törődjetek mással, kivánok sok boldogságot, és örömet, amit csak egy baba képes adni. Úgy gondolom, amikor jönnie kell, hát jöjjön. Másokkal ne törődjetek!
2008. nov. 30. 13:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egy pár hónapja fordultam 180 fokot és minden vágyam egy baba. A párkapcsolatom rendben van, úgy érzem mindörökké ámen lesz, és erre bármikor meg is esküdnék. Ezt azért érzi az ember, tudom, hogy őt akarom majd a gyerekem apukájának. 19 éves vagyok, így nem sok ismerősömnek merem ezt elmondani, mert mindenki azzal jön hogy fiatal vagyok még, bulizzak, éljem ki magam.Még a saját szüleim is...(mondjuk ők hozzáteszik azt is, hogy még éretlen vagyok). De ha egyszer nincs rá szükségem...egyáltalán nem vágyom bulikra,ivásra,pasikra...csak egy saját kis családra. Úgy gondolom, ez inkább az érettség és nem az éretlenség jele.Sajnos még az anyagi háttér, és asaját lakás hiányzik ehhez, és addig nem akarom felelőtlenül kitenni ennek a leendő babámat. De megfogadtam, mondhat bárki bármit, amint megteremtettük a megfelelő körülményeket hozzá, igenis abbahagyom a gyógyszert, és a páromnak sem lesz ellene semmi kifogása. Szerintem mindenki maga dönt az életéről és mindenkinek más a jó...de nem kell elhinned, hogy amit mások gondolnak, neked is az a leghelyesebb. A saját megérzések sosem csalnak, de az emberek nagyon különbözőek...
2008. nov. 30. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 28 éves csaj vagyok, és eszembe sem jutott még a gyerekszülés, sőt semmiképpen nem szeretnék huszonéves anyuka lenni. Én is nagyon korainak tartom stb stb.. DE ettől függetlenül én nem dumálok bele senkinek a dolgába , hogy mikor szüljön és mikor ne. Ha te most szeretnél és minden feltételed adott hozzá, miért ne szülnél? Az ilyen megjegyzésekre mégcsak reagálnod sem kell, max elküldheted őket a jó édes...

Neked így legalább még meglesz az esélyed, hogy látod az unokáidat.

2008. nov. 30. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!