Minden órás kismamák hogy vagytok?
Ki hogy bírja még?
Éreztek jeleket a szülésre? Mikorra várható a babátok?
De eddig minden rendben volt.
Ma reggel kezdődött.
Kitartas!
Kozhely, es tudom, h tudod de nagyon fontos lenne az anyatej (is), ne add fel a szoptatast, en a fiamat 3hetes koratol tudtam csak etetni, de aztan jo sokaig! (Ot elvittek a PICre, tapszert es oxygent kapott)
Az orvosok mit mondanak a baba allapotarol? Mikor mehettek haza?
Tegnap este végre tudtam adni neki, és ma reggel is szépen kakal, büfizik, alszik, eszik. Hétfőn lesz egy kontroll. És az dönti el hogy mikor mehetünk haza.
Anyira örülök hogy már meg tudtam etettni, és még kakilt is. 😍
Innentol kezdve tuti minden rendben lesz!! ♥️
Nagyon sok boldogsagot a babaval!
(En meg ugy erzem, tenyleg soha nem szulok meg😅)
Köszönöm szépen. ❤️ Holnap kap még 1 injekciót, utána várjuk az eredményt másnap, meg hogy mehetünk e haza.
Ki tartás!! És könnyű szülést be indul ő hamarosan, én 6nappal vittem túl.
17diken megszuletett a kislanyom, masfel napos rendszeretelen fajasokkal, amikrol azt hittem joslok, de hirtelen kezdtem magam nem valami jol erezni, amolyan "nem vagyok biztonsagban mar itthon" erzes gyorsan beszaladtunk a korhazba, ami 5percre van tolunk, es ra fel ora kibujt a babam, meg jo, h mindez nem itthon tortent, a korhazba mar a papirokat se tudtam kitolteni, semmire nem volt ido, raktak fel a szuloagyra, mert nyomni kellett 😂😅
19diken mar haza is engedtek minket, most a szoptatassal kuzdok, mert csak az egyik mellem fogadja el, no meg a nagyfiammal, kb belebujt a kisordog...
Kerdezo, ti mikor mehettetek haza?
Remelem, a tobbiekkel is minden ok.
#1es voltam
Gratulálok #1-es ❤️😊
Igen minden rendben van azotta, 17-dikén engedtek haza, az eredménye nagyon jó volt, szopizik szépen, napi 8 pelus. 😄
Köszönöm szépen az érdekelödést.
😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!