Minden órás kismamák hogy vagytok?
Ki hogy bírja még?
Éreztek jeleket a szülésre? Mikorra várható a babátok?
Szeptember 9re vagyok kiirva.
Nem tudok aludni.
Par napja vannak joslofajasaim, ha csinalok valamit erosek, ha semmit se teszek, akkor minden ok, de pl ma akarom kimosni a fuggonyoket meg a franciaagy matracat is, kicsit megcsusztam az idovel :D
Ha leszamitjuk pluszban, h fajnak a csontjaim es sok a savam is, akkor teljesen jol vagyok, remelem megvarja a kislany a kiirt datumot! :)
Én szeptember 5-re vagyok ki írva.
És aznap kellene mennem NST-re remélem addig ki bújik nem szeretném tovább vinni, igy is nehéz ahogy ti is írtátok. Viszket a hasam, recseg-ropog a medence csontom, én sem tudok aludni pár napja, savamat is kekszel nyomom le, de már az is kevés. Már elég lent van a hasam, a nyákdugó már hétfőn elment, elötejem is van. 😀 Eléggé izgi ez a pár nap, már a táskába is be van pakolva minden, már csak várunk a jelre. 🙂😀 39+3 hkm kislány lesz.🙂 Könnyű szülést mindenkinek. Kedves utolsó esetleg lehet kedden ki bújik a kis legény, állítólag hideg front jön. 🙂
Elso vagyok, en is nagyon kivancsian varom, h indul be es h hasonlitani fog e a nagytesora?! Ez tenyleg az izgi resze :)
Amugy a fiam 40+4re erkezett, teljesen zart voltam szules napjaig es a nyakdugo elotte 3nappal ment el, szoval, nem lehet az apro jelekre adni :D
Viszont most meg a nyakdugo is a helyen van... Remelem, egy kipihent ejszaka utan indul be, nagyon szeretnek, alternativ modon szulni, de ahogy kozeledek fele, egyre jobban felek is tole.
Pecsen fogok szulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!