Minden órás kismamák hogy vagytok?
Ki hogy bírja még?
Éreztek jeleket a szülésre? Mikorra várható a babátok?
1es vagyok
#3as! Elozo babammal en is bent fekudtem a patologian 4 napot, tobb olyan szobatarsam is volt, aki bejott, kipakolt es elfolyt a magzatvize :D nekem is magatol beindult szerencsere, inditani akartak engem is, de meg tudtam veluk beszelni, h varnak 41+0ig, ha minden rendben es bent vagyok!
Szerintem neked is be fog indulni, azert ma meg paroddal probaljatok meg egyuttlenni, tudom, h nem sok kedve van az embernek ilyenkor, de akkor tenyleg nem rajtatok mulott! ;) Meg esetleg fitball-t probald meg, jobban beekelodik tole a baba, barbegy hete mar en is csucsulok rajta, de ugye meg semmi...
#9 vagyok. Mivel az ismételt vizsgálaton még mindig szivárgott a magzatvíz, végül indítás lett. Délelőtt 11-kor bekötötték az oxitocint, kb. két óra múlva lettek kellemetlenek a fájások, aztán erősödtek tovább és végül este hat előtt pár perccel megszületett a kislányom. Fájdalmas volt, de viszonylag rövid, így nem olyan vészes, a kitolás már alig fájt, csak feszített, kis gátmetszéssel megúsztam. Sajnos utána viszont a lepény nem vált le, így kézzel választották le darabokban. Na az piszkosul fájt, folytak a könnyeim. Végül egy liter vérvesztés, és az ultrahang alapján egy kis darab lepény benn is maradt. Azt mondták, esélyes hogy magától kiürül vagy felszívódik majd, remélem így is lesz. Szerencsére azóta vérzés nem volt.
Na mindegy, túl vagyok rajta, a babát is el tudom látni, több gyereket meg nem tervezünk, úgyhogy még viszonylag jól megúsztam.
Szövődménymentes könnyű szülést kívánok mindenkinek! :)
En is gratulalok es minden jot kivanok! 👶
(1es)
#3 vagyok,tegnap végülis be kellet feküdnöm.
2111 a mehszáj értékem.ma reggel megkapom a méhszájérlelő zselét.kapott valamelyőtötök ilyet?használt?nagyon szeretnék túl lenni rajta
Ma voltam orvosnál, minden rendben van.
Holnap megyek megint. Akkor lehet 40+2 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!