Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Minden órás kismamák hogy...

Minden órás kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Ki hogy bírja még?

Éreztek jeleket a szülésre? Mikorra várható a babátok?

#baba #szülés #kismama #minden órás
2019. aug. 31. 07:05
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Ki hogy érzi magát? 🙂
2019. szept. 2. 00:19
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
#9-es vagyok. Nálam még semmi változás. A 24 óra letelt. Se fájások, se érezhető magzatvíz folyás. Antibiotikumot kaptam vénásan. Most azt mondták az orvosok, hogy ma még egyszer megnézik, van-e minimális magzatvíz szivárgás, ha van, indítanak. Ha nincsen, akkor lehet, hogy elzáródott a nyílás a burkon, és hazaengednek. Nem is tudom melyik a rosszabb. Holnapra vagyok kiírva. Indítás, vagy hazacuccolok és jöhetek vissza akár holnap este mert beindult a szülés. Az előző baba 39 hét 3 napra szûletett spontán, azt már túlhaladtam. A mostani is bármikor kezdődhet. Hajlok arra, hogy inkább essünk már túl rajta.
2019. szept. 2. 00:33
 13/49 A kérdező kommentje:

Nekem tegnap hajnalba voltak fajasaim, de elmúltak ugy hogy csak jósló volt. Nekem még 3napom van a kiirt napig.

Sok kitartás 9#-es és könnyű szülést. 🙂

2019. szept. 2. 00:42
 14/49 anonim ***** válasza:
#3 vagyok.Pocsékul,semmit nem aludtam az éjjel,még ülve is fulladok.Még mindig várom a csodát vagy pedig szerdán befektetnek és csütörtökön indítanak.Jobban félek az indítástól mint magátol a szüléstől.
2019. szept. 2. 04:43
 15/49 A kérdező kommentje:
Kitartás #3-as hát ha ma vagy holnap kopogtat a kis legény. 🙂
2019. szept. 2. 16:40
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

Elso vagyok

Hat en mara kegyetlenul megfaztam, kuralom magam mindennel, de legalabb most tudtam aludni, egesz nap aludtam, ez mar ramfert, csak gyogyuljak meg mihamarabb (szulesre)...

Kerdezo veled miujsag?

2019. szept. 2. 18:21
 17/49 A kérdező kommentje:

Jobbulast. 🙂

Még csak egy minimális jósló sincs, ma még mosni is volt erőm. Kíváncsi vagyok mit hozz a front, csütörtökön megyek orvoshoz és már viszem a cuccom, hát ha lesz valami. 🙂

2019. szept. 2. 21:16
 18/49 anonim ***** válasza:
3# vagyok.hogy vagytok?kinek hozott változást a front?
2019. szept. 3. 10:23
 19/49 anonim ***** válasza:

#1vagyok

Hat azt hittem tegnap este, h megyunk szulni, de aztan minden elmult...

Nem is baj, m a torkom meg nagyon faj es kohogok. Fel is hivom mindjart a vedonot, h megkerdezzem, h betegen mit kezdenek velem a szuleszeten nm fertozhetem meg az osszes kisbabat :(((

Persze, az ejjel megint semmit nm aludtam...

#3as, ha befektettnek, akk h inditanak majd?

2019. szept. 3. 11:03
 20/49 A kérdező kommentje:
Nekem elkezdett fájni, de tuti hogy jósló. 😄 Ha lesz valami írok. 😊
2019. szept. 3. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!